Zadovoljna.si
kate in diana

Kraljevo

Vojvodinjo Catherine spet primerjali s pokojno taščo

Z.L.
20. 12. 2011 12.01
6

Britanska vojvodinja Catherine se nikakor ne more otresti sence svoje pokojne tašče, princese Diane. Na vsakoletni počastitvi britanske vojske se je namreč simpatična Kate pojavila v dolgi žametni črni obleki, ki je močno spominjala na tisto, ki jo je pred 26 leti na veličastnem plesu nosila princesa ljudskih src.

V spremstvu svojega moža princa Williama se je Kate Middleton sprehodila po rdeči preprogi londonskega vojaškega muzeja 'Imperial War Museum', da bi s svojo prisotnostjo počastila slovesnost britanske vojske. Vse prisotne je očarala v svoji dolgi črni obleki, ki ji jo je posebej za to priložnost izdelal njen priljubljen modni oblikovalec Alexander McQueen, in v nakitu, ki ga je dobila ob poroki. Mnogi so se ob pogledu na prelepo vojvodinjo spomnili na princeso Diano, ki je v zelo podobni obleki in v skoraj identičnem nakitu leta 1985 v ameriški Beli hiši na praznovanju predsednika Ronalda Reagana zaplesala z igralcem Johnom Travolto in požela velik aplavz ter številne pohvale Američanov. Kate sicer velikokrat primerjajo s pokojno taščo in le upamo lahko, da se njena življenjska zgodba ne bo končala tako tragično, kot se je Dianina, in da bo z Williamom lahko uživala v ljubezni, kar princesi ljudskih src z nezvestim princem Charlesom nikoli ni uspelo.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493