Zadovoljna.si
Gisele Bundchen

Novice

Vse najboljše Gisele!

S.O.
20. 07. 2011 12.00
0

Pred 31 leti se je na današnji dan rodila brazilska manekenka Gisele Caroline Bündchen. Manekenka, občasna igralka in modna oblikovalka se je leta 2009 poročila s športnikom Tomom Bradyjem, decembra isto leto pa je rodila sina Benjamina.

Gisele danes praznuje 31 let.
Gisele danes praznuje 31 let. FOTO: Reuters

Danes uspešna manekenka je v mladosti želela postati profesionalna odbojkarica. Njeno suhljato in visoko telo je bilo večkrat tarča posmeha. Gisele so sošolci radi primerjali z Olivio Oyl (dekle glavnega junaka priljubljene risanke Popaj). Pri 13 jo je mama skupaj s sestrama Patricio in Gabrielo vpisala v tečaj manekenske hoje. Še isto leto so jo modni agenti opazili v trgovskem centru, natančneje v restavraciji s hitro prehrano. Leta 1996 se je preselila v New York in se udeležila modne revije, ki se je odvijala v okviru tedna mode. Tri leta pozneje se je pojavila na naslovnici revije Vogue, kar jo je poneslo med najbolj prepoznavne manekenke na svetu. Nadela si je znamenita krilca in postala eden izmed angelčkov modne hiše Victoria's Secret ter se tako uvrstila na lestvico najbolje plačanih supermodelov na svetu. Med letoma 2009 in 2010 je Gisele z zaslužkom 25 milijonov dolarjev na leto postala najbolj plačana manekenka na svetu. Leta 2009 sta si s partnerjem Tomom Bradyjem obljubila večno zvestobo. Prvič sta usodni 'da' dahnila 26. februarja v Kaliforniji in drugič 5. aprila na slavju, ki se je odvijal v Costa Rici. Takrat je manekenka pod elegantno obleko Johna Galliana že nosila svojega prvorojenca, sina Benjamina.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493