Zadovoljna.si
Sanje o čvrstih in močnih laseh so zdaj lahko resničnost!

Skrivnost vaše lepote

Z nami do sijočega in mladostnega videza!

zadovoljna.si
29. 11. 2013 08.35
0

Ženske smo rade urejene na vsakem koraku, zato nas spremembe na telesu lahko hitro spravijo v slabo voljo. Uničeni in utrujeni lasje ter krhki in lomljivi nohti sta nadlogi, za kateri pogosto ne najdemo niti pravega razloga niti ustrezne rešitve, če pa ob tem v ogledalu opazimo še kakšno gubo, pa se nas hitro začne lotiti obup. Kaj storiti? Najučinkovitejša pot do rešitve se skriva v odkritju vzroka za težave. V našemu telesu se začne sredi dvajsetih let namreč zniževati raven kolagena tipa 1, kar povzroči tako manjšo elastičnost kože kot tudi uničene lase in krhke nohte. Ta proces lahko upočasnimo, če telesu zagotovimo zadostne količine kolagena. Odličen dodatni vir predstavlja naravni morski kolagen, ki vam je na voljo v učinkovitem prehranskem dopolnilu, z uporabo katerega bo v vaše življenje ponovno posijalo sonce.

Sodelujte v naši nagradni akciji <b>Skrivnost vaše lepote</b> in se potegujte za privlačne nagrade. <b>Prijavite se preko spodnjega obrazca!</b>
Sodelujte v naši nagradni akciji <b>Skrivnost vaše lepote</b> in se potegujte za privlačne nagrade. <b>Prijavite se preko spodnjega obrazca!</b>FOTO: Arhiv naročnika
Na proces staranja vplivajo genski, hormonski in bolezenski dejavniki, dodatno pa ga pospešuje tudi prevelika izpostavljenost sončnim žarkom, cigaretnemu dimu in onesnaženemu zraku. Ti notranji in zunanji dejavniki stimulirajo sproščanje škodljivih prostih radikalov, ki vodijo v oksidativni stres ter s tem v zmanjšanje števila in kakovosti kolagenskih vlaken. Sredi dvajsetih let začne naše telo izgubljati sposobnost obnove kolagena za približno 1,5 odstotka letno, kar pomeni, da lahko do 45. leta raven kolagena v našem telesu pade tudi za do 30 odstotkov. Na vse slabšo kakovost kolagenskih vlaken v telesu opozarjajo številni znaki na našem telesu: lasje začnejo izgubljati svoj lesk, koža postane manj prožna in elastična, pojavijo se tudi gube, ki postajajo z leti vse bolj izrazite, prizanešeno pa ni niti našim nohtom, ki postanejo vse bolj krhki in lomljivi.
Posebna akcija SkinLift Collagen samo za bralke zadovoljna.si!

Kako preprečiti staranje?

Staranje kože, lomljive nohte in uničene ter utrujene lase lahko v prvi vrsti zdravimo z zdravim načinom življenja, ki mora vključevati vsakodnevno gibanje in raznovrstno, zdravo prehrano, izogibanjem nevarnim sončnim žarkom, cigaretnemu dimu ter drugim onesnaževalcem zraka ter seveda s pravilno nego telesa. Veliko bomo narediti tudi, če telesu zagotovimo dodaten vir kolagena oziroma spodbudimo naravni proces tvorjenja kolagena in tako ohranimo primerno kakovost kolagenske mreže.

Z leti začne raven kolagena v telesu upadari, zato je pametno, da s prehranskimi dodatki spodbujate njegovo naravno tvorbo.
Z leti začne raven kolagena v telesu upadari, zato je pametno, da s prehranskimi dodatki spodbujate njegovo naravno tvorbo. FOTO: Arhiv naročnika
Naše telo potrebuje kolagen

Kolagen je beljakovina, ki predstavlja kar 25 odstotkov vseh beljakovin v našem telesu. Najbolj zastopani kolagen v našem telesu je kolagen tipa 1. Največ (kar 70 – 80 odstotkov) ga vsebuje naša koža, veliko ga je tudi v laseh in nohtih. Njegove molekule se povezujejo v kolagenska vlakna, ki so odporna proti natezni sili in so glavni razlog za čvrsto kožo, močne nohte ter sijoče lase. Vendar pa začne z leti raven kolagena v telesu upadati, sposobnost njegove obnove pa močno zmanjševati. Prav zaradi tega ga moramo priskrbeti od zunaj, najbolje z uživanjem prehranskih dodatkov, ki spodbujajo naravno tvorbo kolagena od znotraj. Trg v zadnjih letih ponuja pestro izbiro izdelkov s kolagenom, pridobljenih predvsem iz goveda, prašičev in rib. Vse bolj priljubljena izbira pa postaja prav hidroliziran ribji kolagen, ki ima visoko čistost ter odlično biološko razpoložljivost, poleg tega pa je primeren tudi za vegetarijance.

Najboljši vir kolagena tipa1 je morski kolagen

Odličen vir kolagena tipa 1 je patentiran morski kolagen NatiCol, katerega delovanje na telo je klinično dokazano. Gre za hidroliziran morski kolagen visoke čistosti, ki je 100-odstotno naraven, pridobivajo pa ga iz ribje kože in lusk. Pohvali se lahko z visoko vsebnostjo oligopeptidov, ki se zaradi nižje molekulske mase lažje asimilirajo v naše naravno tkivo. Vsebuje tudi veliko esencialnih aminokislin, ki jih telo ne more proizvajati samo, so pa izredno pomembne pri tvorjenju kolagena tipa 1. Njegova prednost je tudi odlična topnost v hladni vodi, saj ne pridobi vonja ali okusa, najbolje pri vsem pa je, da se po zaužitju v zelo kratkem času absorbira v krvožilje in je tako hitro dosegljiv celicam, kjer učinkuje.

Sanje o čvrstih in močnih laseh so zdaj lahko resničnost!
Sanje o čvrstih in močnih laseh so zdaj lahko resničnost!FOTO: Arhiv naročnika

Pozitivni učinki so znanstveno dokazani

Klinične študije na dermatološkem oddelku Farmakološkega kliničnega centra v francoski Nici, v katerih je sodelovalo 40 žensk, so potrdile, da lahko z uživanjem morskega kolagena NatiCol pripomoremo k lepšemu in bolj mladostnemu videz kože. Po treh mesecih rednega uživanja tega kolagena se je namreč elastičnost kože izboljšala za kar 24 odstotkov, vlažnost za 23 odstotkov, relief kože pa za 10 odstotkov. Pozitivne učinke NatiCola je potrdila tudi japonska študija, v kateri so bili prvi učinki izboljšanja videza kože, las in nohtov vidni že po 14-ih dneh redne uporabe morskega kolagena.

Preizkusi morski kolagen tudi ti, prvi učinki so vidni že v 14 dneh!
Bi tudi ti rada preizkusila SkinLift collagen? Potem ne odlašaj, saj so pri Sensilabu pripravili SUPER AKCIJO za bralke zadovoljna.si.

Učinkovita rešitev za sijoče lase, močne nohte in napeto kožo

Pri Sensilabu so patentirani morski kolagen NatiCol združili z vitaminom C in cinkom, pomembnima faktorjema pri sintezi kolagena v telesu ter s tem še povečali pozitivne učinke kolagena na našo kožo, lase in nohte. Vse sestavine so združili v prehranskem dopolnilu SkinLift Collagen, ki je namenjen vsem ženskam od 25 leta dalje, ki želijo ohraniti elastičnost in prožnost kože ter zmanjšati vidnost obraznih gub, si povrniti sijoče lase ter močne in zdrave nohte. SkinLift Collagen se lahko pohvali z visoko čistostjo, poleg tega pa tudi ne vsebuje konzervansov, maščob ter ogljikovih hidratov, zato je primeren tudi za vegetarijance in ljudi na dieti.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493