Zadovoljna.si
Belen paparacem pogosto nastavi svojo zadnjo plat.

Novice

Za prenos tega porniča s spleta tvegate 12 let zapora

Z.N.
20. 10. 2011 12.01
29

Ko je nedavno na splet pricurljal domači pornič Belen Rodriguez, je bil naval tako velik, da se je sesul strežnik strani, ki ga je objavila. Zdaj video prodajajo že ulični prodajalci, a si lahko s tovrstnim nakupom nakopljete kar nekaj težav. Zagrožena kazen je namreč kar 12 let zapora.

Na glavni postaji v Milanu so ulični prodajalci že našli nov način, kako zaslužiti čim več denarja – prodajajo s spleta ukraden in na DVD zapečen domači pornič seksi Argentinke Belen Rodriguez, za katerega zaračunajo samo 10 evrov.
Belen paparacem pogosto nastavi svojo zadnjo plat.
Belen paparacem pogosto nastavi svojo zadnjo plat.FOTO:

A pozor – z nakupom tega videoposnetka oziroma v primeru kraje pornografskega posnetka Belen Rodriguez s spleta si lahko nakopljete velike težave. Po poročanju nekaterih medijev naj bi bila Belen v času nastanka videoposnetka še mladoletna, italijanska zakonodaja pa za distribuiranje kakršnega koli materiala z eksplicitno seksualno vsebino, v katerem nastopa otrok ali starejša mladoletna oseba, predvideva kazen tudi do 12 let zapora.
27-letna starleta Belen Rodriguez je domači pornič posnela z nekdanjim partnerjem Tobiasom Blancom. Televizijska voditeljica, ki je trenutno v razmerju z razvpitim italijanskim fotografom Fabriziem Corono, je menda dolgo upala, da video ne bo nikoli prišel v javnost. Čeprav so mnogi pričakovali, da se bo parček po objavi videa razšel, je vir blizu paru zatrdil, da sta zdaj še bolj povezana.
 

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493