Zadovoljna.si
Šampanjec Louis Roederer Cristal, ki so ga prodali v klubu Cavalli, je bil letnik 1990.

Novice

Za steklenico šampanjca odštel 136.000 dolarjev

Z.C.
05. 04. 2012 13.36
0

Savdski milijonar je v klubu Cavalli v Dubaju naročil steklenico šampanjca, za katero je odštel 136 tisoč dolarjev. Kot je za tamkajšnje medije povedal vodja lokala David Lescarret, si je petični gost privoščil steklenico šampanjca Louis Roederer Cristal.

Šampanjec Louis Roederer Cristal, ki so ga prodali v klubu Cavalli, je bil letnik 1990.
Šampanjec Louis Roederer Cristal, ki so ga prodali v klubu Cavalli, je bil letnik 1990.FOTO:

22 let stara steklenica pregrešno dragega šampanjca, ki si ga je privoščil bogati Savdijec, je bila ena od treh, ki so še na svetu. Drugi dve steklenici sta namreč še vedno naprodaj v lokalih v New Yorku in Londonu. Vodja kluba Cavalli v Dubaju David Lescarret je gosta opisal kot izobraženega gentlemana, ki govori več tujih jezikov, drago pijačo pa je naročil v francoskem jeziku. Kot je poročal časopis 7days, je bil šampanjec, ki ga je naročil milijonar, letnik 1990, proizvedli pa so ga v Šampanji v Franciji. Lokal jo je kupil za 93.000 dolarjev na avkciji, ki jo je organizirala avkcijska hiša Christie's. Kot zanimivost še dodajmo, da savdski bogataši pogosto obiščejo Dubaj v želji, da bi se zabavali, saj je pitje alkohola v Savdski Arabiji strogo prepovedano.


 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493