Zadovoljna.si
družina med krompirjevimi počitnicami

Novice

Kako poskrbeti, da bodo prazniki, ki so pred vrati, res nepozabni

M.K.
29. 10. 2013 22.03
0

Po dveh napornih mesecih guljenja šolskih klopi se otroci ta teden že veselijo krompirjevih počitnic, veliko manj navdušeni pa so starši, ki v tem času niso mogli dobiti dopusta in so zato primorani za svoje šolarje izdelati skrbno dodelan načrt aktivnosti, da jim v prostem tednu ne bo preveč dolgčas. No, tistim, ki boste s svojimi malčki v počitnicah lahko preživeli več časa, bo veliko lažje, nikar pa ne pozabite niti na daljše večere, ki nikakor ne smejo postati dolgočasni. Mi imamo rešitev, da bodo te počitnice za celotno družino nekaj posebnega!

Po dveh mesecih učenja imajo šolarji prve, krompirjeve počitnice.
Po dveh mesecih učenja imajo šolarji prve, krompirjeve počitnice.FOTO: Profimedia
Vsi še kako dobro vemo, kako 'luštna' zadeva so počitnice. Kot šoloobvezni otroci smo jih oboževali predvsem zato, ker smo si v tistem tednu dni lahko odpočili od težke snovi, napornih učiteljev ter sošolcev, s katerimi se nismo ravno najbolje razumeli. Všeč nam je bila tudi misel na to, da vsaj en teden ne bo treba zgodaj vstajati, po prihodu iz šole pa ne bo potrebno sesti za mizo in pisati domačih nalog. Od takrat pa vse do danes se glede tega ni veliko spremenilo. Tudi danes se otroci počitnic veselijo iz podobnih razlogov, a ker je sodobna tehnologija v tem času doživela neverjetni napredek, se je korenito spremenil tudi spekter aktivnosti, ki se jih otroci lotijo v prostem času. Če smo počitnice nekoč izkoristili za igre v naravi, jih današnja mladina največkrat v veliki meri preživi za računalniki, z MP3-jem v ušesih in telefonom ali tabličnim računalnikom v roki.

Tudi danes se lahko v času počitnic skupaj z otroki podamo na sprehod, še posebej letos, ko je vreme resnično radodarno s sončnimi žarki ter visokimi temperaturami.
Tudi danes se lahko v času počitnic skupaj z otroki podamo na sprehod, še posebej letos, ko je vreme resnično radodarno s sončnimi žarki ter visokimi temperaturami.FOTO: Profimedia
Ko sonce prehitro zaide za goro

Vse pa vendarle ni tako sivo, kot se morda zdi na prvi pogled. Tudi danes se lahko v času počitnic skupaj z otroki podamo na sprehod, še posebej letos, ko je vreme resnično radodarno s sončnimi žarki ter visokimi temperaturami. Vsi skupaj lahko skočite na kolo in se odpeljete do bližnjega parka, najboljše pri vsem pa je, da lahko kapo in šal tokrat pustite kar doma. Tudi tisti starši, ki imate po službi veliko dela na vrtu, ste do sedaj verjetno že pospravili pridelke ter zemljo pripravili na počitek, zato lahko mirno pospravite lopate, motike in grablje, ter več časa preživite s svojimi otroki. Obiščete lahko živalski vrt, se odpravite na izlet, si ogledate kakšne znamenitosti ali celo odpotujete v tople kraje. A ker sonce vsak dan prej zaide za obzorjem, se lahko v dolgih večerih hitro začnemo dolgočasiti tako starši, še bolj pa naši otroci. Ni treba, da je temu tako, saj vas na VOYO čakajo odlični filmi, ki jih ne smete zamuditi: Za vsak okus, vsako starost in vsako stanje zaljubljenosti!

Dolge jesenske večere lahko preživite v družbi odličnih filmov na VOYO.
Dolge jesenske večere lahko preživite v družbi odličnih filmov na VOYO.FOTO:
Na dolgčas lahko kar pozabite

VOYO vam kot vedno ponuja pester nabor serij in filmov najrazličnejših žanrov. Pravi hit je mladinska telenovela 'Rebelde', ki smo ji 1. 11. dodali še zadnje epizode 1. sezone in si boste tako lahko v enem dnevu pogledali toliko delov, kolikor boste hoteli! Lahko povabite prijatelje in si priredite 'Rebeldetron' - celonočno gledanje priljubljene telenovele! Ljubiteljem slovenskega filma sta na voljo 2 težko pričakovana in nagrajena filma: 'Srečen za umret' in 'Dvojina'. Prvi je sladko-grenka komedija o ljubezni na stara leta, drugi ljubezenska drama o mladostni zaljubljenosti. Mlajši si lahko krajšajo čas s filmom 'Gremo mi po svoje' in se glasno nasmejejo Juriju Zrnecu, ki tudi tokrat ne skopari s šalami. Za predstavnike moderne generacije pa je na voljo prvih pet sezon težko pričakovane serije, ki buri duhove, žanje svetovne nagrade in komplimente najboljših svetovnih filmskih kritikov – 'Kriva pota' (Breakng Bad). Izkoristite torej prihajajoče dni in si privoščite video vsebine po svojem okusu – ker je VOYO vedno dobra družba.

'Gremo mi po svoje'
'Gremo mi po svoje'FOTO:

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493