Zadovoljna.si
Policist je moškega presenetil med samozadovoljevanjem.

Novice

Zaradi seksa z blazino v zapor

Z. T.
27. 09. 2012 14.11
26

46-letnik je močno presenetil policista v civilu, ki si je privoščil večerni tek. Na nekem zapuščenem odlagališču kosovnih odpadkov je moški, misleč, da ga nihče ne vidi, gol "potiskal boke proti kavču, ki je tam ležal", je medijem zaupal šokirani policist. Poglejte, kaj se je zgodilo.

Policist je moškega presenetil med samozadovoljevanjem.
Policist je moškega presenetil med samozadovoljevanjem.FOTO:
46-letnemu Gerardu Streatorju iz Wisconsina grozi zapor, saj ga je policija ovadila zaradi spolnih odnosov s kavčem, in to v javnosti. Med bizarnim dejanjem ga je prekinil policist v civilu, ki je nič hudega sluteč tekel mimo kraja "zločina". Kot je pozneje opisal policist Ryan Edwards, se je Streator nagibal čez kavč rumene barve. ''Od daleč je bilo videti, kot da je na kavču oseba, s katero ima moški spolni odnos,'' je videno opisal policist. ''Moški je svoje boke premikal dol in gor.'' Ko se je približal, je na Streatorja zavpil, kaj počne, ta pa je živčno poskočil in zbežal stran. Edwards je opazil, da je bil 46-letnikov penis med begom v stanju erekcije. Šele ko moškega ni bilo več na kavču, je spoznal, da se je pravzaprav samozadovoljeval na blazinah kavča. Policist ni veliko razmišljal, pognal se je v lov za prekrškarjem in mu sledil vse do njegovega doma, a se je osumljenec zaprl v stanovanje. Aretirali so ga dan pozneje v hotelu, v katerem je zaposlen. Streatorju sedaj grozi zapor zaradi opolzkega vedenja na javnem kraju.

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493