Zadovoljna.si
Brock O'Hara - 7

Ženske frizure

Zaradi tega je postal spletna senzacija!

J.V.
07. 08. 2015 11.29
22

Eden izmed letošnjih najbolj vročih moških trendov so zagotovo dolgi lasje, ki jih moški po celem svetu spenjajo v fige. In kralj te frizure je po mnenju ameriških medijev Brock O'Hurn, fitnes trener z željo po igralski karieri, ki je posnel 25 sekund dolg posnetek, v katerem je pokazal, kako izgleda urejanje pričeske in z njim postal pravi spletni hit!

 

 

Nekaterim so všeč, drugim spet ne, a dejstvo je, da je v zadnjem letu število moških, ki si puščajo dolge lase in jih spenjajo v figo, sunkovito naraslo.

Nedavna raziskava je razkrila, da je 13,7 odstotkom žensk pričeska zelo všeč, 23,4 odstotkom je všeč, 35,5 odstotkov je ne mara, 27,4 odstotkov vprašanih pa jo sovraži. No, ne glede na rezultate, verjetno se večina ne bi branila moškega kot je Brock.

Posnetek, ki ga je objavil na svojem Instagram profilu, mu je prinesel svetovno slavo. Sicer pa Brock nima le las, ki mu jih zavida marsikatera pripadnica nežnejšega spola, ampak ima tudi greha vredno telo. Osebni trener iz Los Angelesa, si menda že nekaj časa želi uspeti tudi v svetu filma in morda je prav njegova slavna figa vstopnica, ki mu bo odprla vrata Hollywooda.
 

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493