Zadovoljna.si
študent brez vsega

Novice

Učna ura seksa na šolski strehi

Z. B.
31. 03. 2011 19.53
2

Pravijo, da je mladost norost. To zagotovo drži za par, ki je strast iz spalnice pred kratkim prenesel kar na streho fakultete. Kamere so ju namreč ujele v akciji, glede na izbrano lokacijo pa bi lahko trdili, da sta si tovrstno pozornost tudi želela – izbrala sta si uro, ko je na območju fakultete največja gneča. Dosegla sta svoj namen, saj so fotografije zakrožile po vsem svetu.

Vodstvo USC univerze v Kaliforniji je ogorčeno nad fotografijami, ki so se pred nekaj dnevi znašle na internetu. Študent je namreč pripadal bratovščini USC Kappa Sigma, ki ga je takoj po objavi fotografije suspendirala, saj je v omenjeni skupini imel častno mesto. Predsednik bratovščine Zach Timm je v izjavi zapisal, da tovrstno vedenje meče slabo luč na celotno skupino in da dogodka ne gre povezovati s pravili omenjene bratovščine. Medtem ko je študent kaznovan, pa je identiteta dekleta zaenkrat še neznana. Stran, ki študente vsakodnevno obvešča o novicah na kalifornijski fakulteti, jo je na začetku povezovala s sestrščino USC Delta Gamma, vendar je vodstvo novico hitro zanikalo. Po poročanju tujih medijev, naj bi študenti omenjene fakultete zagotovili, da gre za njim neznano dekle.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493