Zadovoljna.si
Velja za pravega 'playboyja'.

Novice

Zdravnik mu dovoli spolne odnose le šestkrat na teden

STA
07. 07. 2011 12.00
1

Italijanski premier Silvio Berlusconi je krepkega zdravja, zato ima lahko spolne odnose šest dni na teden, sedmi dan pa mora vendarle počivati, je v pogovoru za revijo Novella 2000 povedal premierov osebni zdravnik, sicer tudi član Berlusconijeve vladajoče stranke Ljudstvo svobode, Umberto Scapagnini.

Mu bo šestkrat na teden premalo?
Mu bo šestkrat na teden premalo?FOTO: Reuters

Italijanski premier Silvio Berlusconi je po besedah njegovega osebnega zdravnika "superioren človek", tako fizično kot intelektualno. "Seksa lahko šestkrat na teden, ne da bi pretiraval. Sedmi dan pa bi moral počivati," je v nedavno objavljenem pogovoru povedal Umberto Scapagnini in dodal, da "to ni slabo povprečje, še posebej ne za 74-letnika, ki je premagal raka prostate".

Velja za pravega 'playboyja'.
Velja za pravega 'playboyja'.FOTO: Reuters
Se bo odločil za injekcijo v penis?

Čeprav zatrjuje, da pri svojih letih še nima nikakršnih težav z erekcijo, je slavnemu 'Don Juanu' zdravnik sicer svetoval vbrizganje "injekcij s takojšnjim učinkom" v penis ter ga opozoril, da mora "varčevati z energijo", tako da si vsak dan po kosilu privošči 45-minuten počitek. Injekcije, s katerimi se odpravlja težave z erekcijo, učinkujejo v roku 10 minut.

Italijanski premier je ponosen na svoj sloves latino ljubimca, ki kljub letom še vedno zapeljuje mlada in prsata dekleta, ob tem dodaja francoska tiskovna agencija. Berlusconijeva bivša soproga Veronica Lario je zahtevala ločitev, potem ko je izvedela, da se je udeležil zabave ob 18. rojstnem dnevu neke plavolaske, in ga ob tem označila za "bolnega". Premier se sicer neprestano otepa različnih spolnih škandalov, trenutno pa proti njemu poteka sojenje, ker naj bi plačal za seks s takrat še mladoletno Maročanko Ruby. V svoji vili v Milanu naj bi Berlusconi prirejal divje 'bunga bunga' zabave, ki so se začele z erotičnimi plesi mladih deklet, kot je Ruby, nato pa prerasle v prave orgije.

Silvio se je udeležil tudi razvratne zabave svetlolase Letizie.
Silvio se je udeležil tudi razvratne zabave svetlolase Letizie.FOTO: X17ONLINE.COM

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493