Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Zmagala, ker ima najboljšo zadnjico

Z.M.
23. 03. 2011 12.00
0

24-letna Gina Lisa Lohfink, ki se je leta 2008, v oddaji pod okriljem Heidi Klum potegovala za naslov nemškega Top Modela, se je odločila, da za nekaj časa zapusti modne brvi in se posveti ocenjevanju področja, ki ji leži mnogo bolj – erotike! Pred dnevi je sedela na izboru za najboljšo nemško plesalko ob drogu in kritično komentirala tekmovalke.

"Prva je bila arogantna, druga pa je gledala, kot bi se odpravljala na pogreb, " je bila pri ocenjevanju stroga Gina-Lisa, ki se tudi sama rada zavrti okoli droga. "Ples ob drogu mi je tako všeč, da sem si v stanovanju namestila tudi drog, da se lahko zavrtim okoli njega, kadar koli si zaželim,“ je priznala svetlolaska, ki ji sicer nikoli ni uspel veliki met v modnem svetu, zato pa je svoje telo večkrat razgalila za različne moške revije, nemško medijsko sceno pa je  razburkala tudi z domačim porničem.

Odločilna je bila zadnjica

Med 13 plesalkami, ki so se v berlinski diskoteki QDorf borile za naziv najboljše plesalke ob drogu, je žirijo z Gino-Liso na čelu, najbolj prepričala temnopolta Rosa. "Rosa je bila najboljša, poglejte samo njeno zadnjico! Vse bi dala za tako r**,“ 24-letnica ni skrivala navdušenja nad zmagovalko. Vsem dekletom, ki jim preboj med najboljše ni uspel, pa je povedala:“Sama sem kar 18-krat tekmovala na izboru za mis, preden sem zmagala. Zato ne smejo odnehati.“

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493