Zadovoljna.si
Karla Álvarez - 1

Novice

Tragično preminila priljubljena 41-letna igralka

U.S.
18. 11. 2013 13.58
5

Po tem ko je ljubitelje mehiških telenovel šokirala vest, da je v 41 letu starosti umrla priljubljena igralka Karla Álvarez, ki se jo Slovenci spominjamo predvsem po vlogi zlobne Virginie iz telenovele Umazane laži (La Mentria), zdaj, le nekaj dni po njeni smrti, v javnost curljajo informacije o tem, kaj je botrovalo temu, da je njeno življenje predčasno ugasnilo. Njen oče na drugi strani medijem zatrjuje, da pravega razloga za Karlino smrt niti ne želi poznati.

Karla Álvarez - 1
Karla Álvarez - 1FOTO: Televisa International
Mehika je ovita v žalost. Če samo pogledamo objave v medijih zadnjih nekaj dni, zlahka ugotovimo, da skorajda ni revije ali časopisa, kjer bi izpustili vest o tragični smrti priljubljene igralke. Po zadnjih informacijah naj bi Karla Álvarez sicer umrla zaradi zastoja srca, a javnost le nekaj dni po tem, ko so se od zvezdnice poslovili v ožjem družinskem krogu, razburjajo nove podrobnosti o zadnjih trenutkih, ki jih je zvezdnica preživela na svojem domu.

Njeno smrt je medijem najprej potrdila njena sestra Andrea Rodríguez, televizijska voditeljica, kasneje pa sta za medije spregovorila še njen oče Carlos in bivši mož Alexis Ayala. "Kako mislite, da se lahko počuti oče, ki je pravkar izgubil svojega otroka?" je bil jasen vidno pretreseni oče, medtem ko je njen nekdanji mož dejal, da upa, da je odšla v miru. "Kar nekaj let se nisva videla ali delala skupaj, toda vedno se je bom spominjal kot nekoga, ki je v mojem življenju pustil velik pečat," je bil iskren Ayala.

In če družine ne želi govoriti oziroma sploh poznati okoliščin, v katerih je umrla priljubljena igralka, se mediji te dni na vse pretege trudijo izbrskati kar največ podrobnosti, ki so morebiti celo odločale o zadnjih urah igralkinega življenja. Tako so že ugotovili, da je bil takrat ob njej bližnji prijatelj Antonio D'Agostino. Prav slednji naj bi svojo prisotnost v igralkinem stanovanju nekaj ur pred njeno smrtjo že potrdil, obenem pa je dejal, da se je igralka po vsej verjetnosti zadušila. "Antonio je prevarant. Ne verjemite mu. To vse so čiste laži," se je na govorice odzval igralkin oče Carlos, ki o domnevno pravih razlogih za smrt ni želel govoriti.

Igralko naj bi nekaj ur po smrti našla v naslonjaču služkinja, ki je prišla na njen dom zaskrbljena preveriti, ali je vse v najlepšem redu. Skrbelo jo je, ker se ji igralka že nekaj dni ni oglasila. Glede na to da ni bilo na truplu nikakršnih znakov nasilja, tudi identifikacija trupla s strani ožjih sorodnikov ni bila potrebna, še pišejo mehiški mediji.

Mnogi pa špekulirajo tudi, da bi se lahko pravi razlog za njeno smrt skrival v bulimiji in anoreksiji, boleznima, za katerima je igralka trpela vrsto let. Večkrat naj bi ju skušala tudi zdraviti, a se je njen poskus vsakič znova izjalovil. Tokrat je njeno telo preprosto odpovedalo, s solzami v očeh trdijo njeni oboževalci.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493