Zadovoljna.si
Cheryl Cole

Novice

Seksi lepotica pridelala podbradek

Z.M.
04. 04. 2011 14.25
9

Britanska zvezdnica Cheryl Cole je med prebolevanjem malarije lansko leto izgubila kar nekaj kilogramov, z zdravjem pa se je v njeno življenje vrnil tudi neprivlačen podbradek, ki ga je pevka razkazovala na podelitvi nagrad Princa Charlesa v Londonu.

Bled obraz in shujšano telo sta za Cheryl očitno le še preteklost, zvezdnica je namreč na pomembnem družabnem dogodku na otoku kar pokala od zdravja – dobesedno! Njen prelep obraz je namreč kazil opazen podbradek, ki ga še pred tedni ni bilo opaziti. 27-letna glasbenica, ki trenutno v Los Angelesu snema material za ameriški album, pravi, da ni podlegla ameriški obsedenosti s popolnostjo."Nimam strogega vadbenega urnika, niti si ga ne želim," je zatrdila Cheryl in dodala, da se ljudje čisto preveč obremenjujejo s svojimi postavami.

Uživa v življenju
Večini je pevka veliko bolj privlačna z nekaj kilogrami več in tudi sama se v svoji koži počuti mnogo bolje kot pred meseci. "Zadnjih deset let sem si zorganizirala vsak dan svojega življenja, zdaj se želim le prepustiti toku in uživati," je priznala pevka, ki se bo verjetno pridružila svojemu mentorju Simonu Cowellu za sodniško mizo ameriške oddaje X Factor. Edini pomislek, s katerim se trenutno ukvarjajo producenti, je, da Američani ne bodo razumeli izrazitega naglasa temnolase Cheryl, zato so ji že predlagali ure učenja ameriškega naglasa, kar je pevka ostro zavrnila. "Moj naglas ne bo šel nikamor. Absolutno nikamor," vztraja zvezdnica.
 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493