Sestavine za 4 osebe:
400 g belega fižola
150 g listov špinače
100 g rdeče čebule
1 strok česna
1 žlica nasekljanega koriandra
1 žlica nasekljane mete
1 žlica nasekljanega peteršilja
2 žlici oljčnega olja
2 žlici sojine omake
2 žlici limoninega soka
1 žlička medu
2 pikantna feferona
sol
Priprava:
V posodo s pokrovom dajte nasekljan česen, koriander, meto, peteršilj, olje, sojino omako, limonin sok, med, feferonček in sol ter vse skupaj dobro pretresite. Vzemite posodo za solato, v katero dajte fižol, narezano čebulo in svežo špinačo, te sestavine zmešajte ter dodajte omako in vse skupaj dobro premešajte.
Zraven tega solatnega krožnika se bodo odlično prilegli koščki parmezana.
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV