Zadovoljna.si
beluši

Njam...

Beluši v smetanovi omaki

Z. B.
31. 05. 2010 19.03
0

Predjed ali hitra malica. Beluši bodo zadovoljili tudi nabolj zahtevne gurmane.

beluši
belušiFOTO: iStockphoto

Potrebujemo:

– beluše
– sladko smetano
– svež peteršilj
– sol
– poper

Belušem odstranimo olesenele dele stebla ter jih dobro operemo. Kuhamo jih v sopari 8–10 minut. Med tem časom lahko pripravimo omako iz smetane, svežega peteršilja, soli in popra. Še tople beluše prelijemo z omako in postrežemo. Zraven ponudimo polnozrnati kruh in kozarec vina.

Dober tek vam želi ekipa Zadovoljna.si.


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493