Sestavine:
4 jajca
moka 18 dag
sladkor 18 dag
pecilni prašek 1 žlička
vanilijev sladkor 1 žlička
marmelada 1 skodelica
Priprava:
Jajca ločimo na beljake in rumenjake. Beljake, sladkor in vanilijev sladkor stepemo v čvrst sneg. Moki primešamo pecilni prašek in dodamo rumenjake, oboje (še sneg) zmešamo v gladko testo, ki ga vlijemo v dobro pomaščen in pomokan ali s peki papirjem prekrit pekač. Pečemo v pečici ogreti na 210 stopinj Celzija približno 15 minut, da se lepo zapeče. Pečen biskvit preložimo na čisto kuhinjsko krpo, ga premažemo z marmelado po izbiri in zvijemo v rulado.
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV