Zadovoljna.si
Domača jagodna marmelada

Njam...

Domača jagodna marmelada

Z.M.
2010-01-28 18:20
1

Posladkajte se s poletnimi sadeži sredi mrzle zime.

 

Sestavine:

1 kg jagod
1 kg želirnega sladkorja
2 žlici limoninega soka


Priprava:

Jagode operite in očistite. Z mikserjem ali paličnim mešalnikom jih dobro spasirajte. V lonec dajte jagodno kašo, želirni sladkor in limonij sok. Pustite stati 15 minut. Nato maso zavrite in kuhajte 10 minut. Še vročo marmelado vlijte v dobro oprane steklene kozarce in jih dobro zaprite. Marmelado hranite na hladnem mestu.
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 133