Potrebujemo:
6 pomaranč
1 grenivka
1 kg želirnega sladkorja
0,5 dl viskija
Priprava:
Nešpricane pomaranče in grenivko temeljito operemo pod vročo vodo. Sadeže olupimo in jim odstranimo tudi vso belo kožico, ki je pod lupino, nato jih narežemo na majhne koščke in jim po potrebi odstranimo peške. Lupino treh pomaranč in polovice grenivke, brez bele podkožice, narežemo na zelo tanke zrakove. V loncu zmešamo sadje, narezano lupinico in želirni sladkor, maso zavremo, kuhamo slabih pet minut in na koncu dodamo še viski. Vročo marmelado nalijemo v čiste kozarce in neprodušno zapremo.
KOMENTARJI (1)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV