Zadovoljna.si
Biftek z rukolo in parmezanom

Njam...

Hitri biftek z rukolo in parmezanom

Z. T.
2010-02-11 16:00
0

Bliža se valentinovo in morda že razmišljate, kako bi svojega dragega ali drago presenetili. Pripravite večerjo z biftkom.

Sestavine za dve osebi:

300 g govejih zrezkov (2 zrezka)
2 žlici suhega paradižnika
pest rukole
6 žlic olivnega olja
2 žlici balzamičnega kisa
25 g parmezana (narezan na lističe)
sol in poper

Priprava

Pripravite žar in primerno segrejte olje. Zrezka natrite z oljem ter na obeh straneh začinite s soljo in poprom. Ko je žar primerno vroč, položite nanj zrezek in ga pecite od 30 sekund do 1 minute na vsaki strani. Isti postopek ponovite še na drugi strani. Pomešajte olivno olje in balzamični kis. Zrezka položite na krožnik in ju nadevajte z rukolo in posušenim paradižnikom, prelijte z mešanico olja in balzamičnega kisa. Na vrh položite liste parmezana. Dodajte sol in poper po okusu ter servirajte.

Dober tek!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 135