Sestavine:
- piščančja prsa
- 4 dl kokosovega mleka
- limonska trava - narezana 2 kosa
-1 korenje - kolobarčki 1
-1 paprika
- ingver - sveži
- 2 dl vode
- limonin sok 1 žlica
- ribja omaka
Priprava:
Stebelci limonske trave narežite na kose, velike 4 centimetre. Ingver in korenje nasekljaj, papriko narežite na trakce, piščanca pa na kocke. V lonec dajte limonsko travo, ingver, kokosovo mleko in vodo ter počakajte, da zavre. Kuhajte na manjšem ognju 5 minut, nato dodajte meso, minuto zatem pa še zelenjavo, na koncu dodajte še tajsko ribjo omako. Po okusu dodajte še dve žlici soka limone ali limete.
Dober tek!
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV