Potrebujemo:
francosko štruco
šop belušev
dve žlički masla
10 dag ovčjega sira
sol
poper
Beluše očistimo, narežemo na polovico mezinca dolge trakove in popečemo na maslu. Iz ponve jih položimo na papirnato brisačko, da odstranimo odvečno maščobo, nato jih začinimo s soljo in poprom. Francosko štruco narežemo na tanjše rezine in popečemo v opekaču. Na opečene kruhke položimo beluše in jih potresemo z naribanim ovčjim sirom. Zložimo jih na pekač in pečemo v ogreti pečici na 200 stopinj Celzija, dokler se sir ne stopi.
Dober tek vam želi uredništvo Zadovoljna.si.
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV