Sestavine:
500 g lisičk
2 manjši čebuli
250 g riža
50 g masla
sol, poper
koper
kisla smetana
parmezan
Priprava:
Eno čebulo na drobno sesekljamo in jo popražimo na maslu, dokler ne postane zlato rumena. Nato dodamo riž in pražimo toliko časa, dokler ne postekleni. Dodamo vročo vodo in kuhamo nadaljnjih 20 minut. Medtem očistimo lisičke in jih popražimo na drugi sesekljani čebuli, dodamo začimbe, koper in vse skupaj primešamo k rižu. Kuhamo še nekaj minut, nato pa vse skupaj obogatimo še s kislo smetano. Na koncu zraven rižote ponudimo še parmezan, ki si ga dozirate po okusu.
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV