Zadovoljna.si
Poper

Njam...

Losos z rdečim poprom

Z. T.
03. 02. 2011 16.58
0

Ta jed je primerna tako za posebne priložnosti kot tudi, da sami sebe nagradite s slastnim ribjim krožnikom. Lahko uporabite svež ali pa zamrznjen losos.

Poper
Poper FOTO: iStockphoto

Sestavine za 4 osebe:

4 fileji lososa
2 žlički zelenega popra
2 žlice rdečega popra
4 žlice sojine omake
3 žlice balzamičnega kisa
1 žlica olja
1 strok zdrobljenega česna
1 žlica sladkorja

Priprava:

V električni mešalnik dajte rdeči in zeleni poper, česen, balzamični kis, sladkor in sojino omako ter vse skupaj zmiksajte, da nastane homogena zmes.

Z oljem pokapljajte lososove fileje, nato pa jih natrite z zmesjo arom, ki ste jo pred tem 'ustvarili'. V ponvi popecite fileje, in sicer 5 minut na vsaki strani. Okrasite z zrni rdečega popra.

UI Vsebina ustvarjena brez generativne umetne inteligence.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 646