Potrebujemo:
200 g moke
100 g pistacij
70 g sladkorja
60 g masla
100 g surovega marcipana
1 dl mleka
3 jajca
zavitek vaniljevega sladkorja
žlička pecilnega praška
četrtina žličke sode bikarbone
ščepec soli
Priprava:
V mlačnem mleku raztopimo marcipanovo maso ter ji primešamo maslo in jajca. Posebej zmešamo presejano moko, pecilni prašek, sodo, vanilij sladkor, sladkor, malo soli in mlete pistacije. Suhi mešanici prilijemo zmes mleka, marcipana, masla in jajc in rahlo zmešamo s šibo. Maso nalijemo v namaščen pekač za mafine. Pečemo slabe pol ure v prej ogreti pečici (180 stopinj).
Dober tek!
KOMENTARJI (2)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV