Sestavine:
glava zelene solate
2 paradižnika
5 dag posušenega paradižnika
2 papriki
1 tunina iz pločevinke
1 žlička bazilike
4 stroki česna
1 jogurt
2 žlici kisle smetane
sol
limona
skodelica zelenih oliv brez koščic
Priprava:
Solato razlistamo in operemo. Narežemo paradižnike, papriko, olive, baziliko in česen nasekljamo. Solatne liste natrgamo na nekoliko večje kose, po njih posujemo pripravljeno zelenjavo, na koncu dodamo tuno. Iz jogurta in žlice kisle smetane pripravimo preliv, ki ga začinimo z malo soli in po želji limoninim sokom. Dekoriramo s celimi olivami. Dober tek!
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV