Sestavine:
12 velikih, svežih šampinjonov
1 srednje velika čebula
česen
žlica drobtin
parmezan
olje
1/2 dl belega vina
peteršilj
sol in poper
Priprava:
Osušene in osoljene klobuke šampinjonov popečemo v ponvi, da začnejo rumeneti, nato jih zložimo v namaščen pekač. Na preostalem olju prepražimo čebulo, česen in peteršilj. Nato dodamo na drobno nasekljane bete šampinjonov. Posolimo, popopramo, zalijemo z vinom in dušimo 10 minut. Ponev odmaknemo z ognja, primešamo žlico drobtin in 2 žlici parmezana. Z dobljeno maso napolnimo klobuke in jih damo v pečico za 20 minut na 200 stopinj.
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV