Zadovoljna.si
image (28)

Njam...

Nadevani šampinjoni

O.G.
30. 01. 2011 06.52
0

Večerja ali kosilo, malica ali prigrizek, nadevani šampinjoni so prava rešitev prav za vse priložnosti.

Sestavine:

12 velikih, svežih šampinjonov
1 srednje velika čebula
česen
žlica drobtin
parmezan
olje
1/2 dl belega vina
peteršilj
sol in poper

Priprava:

Osušene in osoljene klobuke šampinjonov popečemo v ponvi, da začnejo rumeneti, nato jih zložimo v namaščen pekač. Na preostalem olju prepražimo čebulo, česen in peteršilj. Nato dodamo na drobno nasekljane bete šampinjonov. Posolimo, popopramo, zalijemo z vinom in dušimo 10 minut. Ponev odmaknemo z ognja, primešamo žlico drobtin in 2 žlici parmezana. Z dobljeno maso napolnimo klobuke in jih damo v pečico za 20 minut na 200 stopinj.

UI Vsebina ustvarjena brez generativne umetne inteligence.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 646