Potrebujemo:
- 40 dag testenin
- 20 dag tunine v lastnem soku
- 15 dag pelatov
- strok česna
- 4 manjše paradižnike
- 2 žlički masla
- 4 žlice parmezana
- 3 žlice olivnega olja
- 4 žlice kisle smetane
- bazilika
- sol
- poper
Testenine skuhamo in jim dodamo žličko olivnega olja. Tuno popečemo v ponvi in dodamo ščepec popra. Na olivnem olju podušimo sesekljane pelate in začinimo s soljo ter baziliko. V posodi zmešamo testenine, tunino in pelate. Z zmesjo nadevamo z maslom pomaščen pekač in čez prelijemo tekoče zmešano kislo smetano. Potresemo s parmezanom in čez razporedimo paradižnik. Pečemo na 200 stopinj Celzija 20 minut.
Dober tek vam želi uredništvo Zadovoljna.si.
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV