Sestavine za 4 osebe:
600 g špargljev
1 jajce
4 žlice moke
1 dcl piva
olje za cvrtje
1 vejica timijana
sol
poper
Priprava:
Očistite šparglje ter jih v kropu kuhajte 4 minute. Odcedite jih ter jih narežite na koščke.
Razžvrkljajte jajce, dodajte moko in pivo ter sol, poper in mleti timijan. Vse skupaj dobro premešajte, dokler ne dobite gladke in homogene mase. Vanjo vmešajte še šparglje.
Dobljeno maso zajemite z žlico in jo dajte v vroče olje, kjer naj se cvre, dokler se ocvrtki ne napihnejo in pozlatijo.
Postrezite še vroče, zraven se prileže majoneza.
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV