Potrebujemo:
- 100 g ovsenih kosmičev
- 80 g polnozrnate moke
- 1 jajce
- 2 žlici medu
- 2 žlici olja
- 300 g jogurta
- 400 g naribanih jabolk
- cimet
Priprava:
Ovsene kosmiče zmešamo z jogurtom in pustimo stati pol ure, da se kosmiči napijejo. Primešamo jajce in med, nato pa še moko, olje in jabolka. Maso enakomerno razporedimo v pekaču za 12 mafinov. Pečemo pol ure pri 200 °C.
Mafini so najboljši, če jih pustimo stati čez noč v hladilniku (tako se dobro prepojijo in enostavneje jih je odstraniti iz papirnatih modelčkov).
Pa dober tek!
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV