Zadovoljna.si
cordon blue

Njam...

Cordon blue

Z.B.
15. 02. 2010 18.15
0

Pripravite si slastno piščančje meso na način 'cordon blue'!

cordon blue
cordon blueFOTO: iStockphoto

Sestavine:
300 g piščanščjih prsi
50 g šunke
50 g sira ementalca
1 kokošje jajce
sol
drobtine
peteršilj
moka
maslo

Priprava:
Piščančje prsi najprej razrežemo na tanke zrezke in jih solimo. Nanje položimo plasti šunke in sira ter vse skupaj prepognemo. Pomagamo si lahko z zobotrebcem, ki ga zapičimo tako, da meso drži prepognjeno. Peteršilj in drobtine zmešamo skupaj z jajci ter zrezke paniramo. Zatem jih položimo v ponev, namazano z maslom, in jih ocvremo.

Dober tek!
 

UI Vsebina ustvarjena brez generativne umetne inteligence.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 658