Sestavine za 4 osebe:
500 g poljubnih raviolov
sezonska zelenjava (bučke, jajčevci, korenje, paprike)
150 g kuhanega pršuta
oljčno olje
sol in poper
Priprava:
Operite in razrežite zelenjavo na tanke trakove. Pršut razrežite na kocke. Popražite ga v ponvi na dveh žlicah olja, takoj ko dobi barvo, ga odmaknite z ognja. V drugi ponvi popražite zelenjavo, posolite jo ter jo nato prelijte s polovico kozarca jušne osnove. Zelenjava naj se na majhnem ognju kuha 15 minut. Ko je kuhana, ji primešajte pršut. Skuhajte še raviole. Kuhane prelijte z omako. Dober tek.
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV