Zadovoljna.si
Regrat s slanino

Njam...

Regrat s slanino

Z.B.
2010-05-05 17:10
0

Ujemite še zadnji regrat in si ga privoščite s slastno hrustljavo slanino.

Sestavine:

1/2 kg regrata
300 g slanine
olivno olje
1 žlica gorčice
balzamični kis
poper in sol

Priprava:

Najprej dobro očistimo in operemo regrat, ki ga namestimo v večjo posodo. Nato operemo slanino, jo narežemo na drobne kose in jo popečemo na olivnem olju. Lepo zapečeno slanino posujemo čez regrat. V skodelici naredimo solatni preliv iz gorčice, balzamičnega kisa, olja in začimb ter z njim prelijemo solato.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 135