Sestavine za 4 osebe:
350 g rezancev
300 g filetov inčunov
1 nepekoč feferon
4 žlice oljčnega olja
1 strok česna
1 žlica paste inčunov
nekaj listov bazilike
Priprava:
Inčunom najprej odstranite vse koščice, še pred tem pa dajte kuhat rezance.
V ponvi na olju popražite na drobno narezan česen, dodajte feferon ter pasto inčunov. Vse skupaj dobro premešajte. Nato dodajte še inčune ter kuhajte pet do sedem minut.
Ko so testenine skuhane, jih dobro odcedite ter jih stresite v ponev k omaki iz inčunov. Na močnem ognju vse skupaj kuhajte še nekaj minut.
Okrasite z baziliko in postrezite.
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV