Zadovoljna.si
Rezanci s česnom in fileti inčunov

Njam...

Rezanci s česnom in fileti inčunov

Z. T.
2011-01-17 16:11
0

Spadate med tiste, ki bi fileje inčunov najraje vmešali k vsaki jedi? Ponujamo vam idejo, kako pripraviti še eno slastno testeninsko jed. Ne bo vam vzelo veliko časa, privoščili pa si boste okusen obrok.

Sestavine za 4 osebe:

350 g rezancev
300 g filetov inčunov
1 nepekoč feferon
4 žlice oljčnega olja
1 strok česna
1 žlica paste inčunov
nekaj listov bazilike

Priprava:

Inčunom najprej odstranite vse koščice, še pred tem pa dajte kuhat rezance.

V ponvi na olju popražite na drobno narezan česen, dodajte feferon ter pasto inčunov. Vse skupaj dobro premešajte. Nato dodajte še inčune ter kuhajte pet do sedem minut.

Ko so testenine skuhane, jih dobro odcedite ter jih stresite v ponev k omaki iz inčunov. Na močnem ognju vse skupaj kuhajte še nekaj minut.

Okrasite z baziliko in postrezite.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 141