Sestavine za 4 osebe
400 g širokih rezancev
80 g kaviarja
1,5 dl sladke smetane
50 g masla
1 ščepec soli
1 ščepec mletega belega popra
Priprava
Na kuhalnik pristavimo večji lonec s približno litrom osoljene vode in počakamo, da voda zavre. V krop vsujemo široke rezance in jih kuhamo točno toliko časa, kot je označeno na embalaži. Med kuhanjem testenin odpremo konzervo s kaviarjem.
Na kuhalnik pristavimo večjo kozico, v kateri raztopimo maslo. Primešamo mu sladko smetano in po okusu vse skupaj solimo in popramo. Kozico odstavimo, tik preden začne smetana vreti. Kuhane rezance dobro odcedimo, jih premešamo s smetanovo omako, dodamo še kaviar in nad ognjem vse skupaj dobro premešamo.
Takoj serviramo na ogretih krožnikih in postrežemo gostom.
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV