Sestavine:
- listnato masleno testo
- jajca, 4 kosi
- skuta, 0,5 kg
- špinača, 30 dag
- sol, poper, 2 žlički
- maslo, 3 dag
Priprava:
Špinačo blanširajte (kratek čas jo kuhajte v vreli vodi), odcedite in nasekljajte ter jo zmešajte skupaj s skuto, jajci, začimbami ter maslom. V pomaščen pekač izmenično nalagajte plasti testa in nadeva ter pazite, da zaključite s testom. Po vrhu pokapljajte olje in nadrobite nekaj kosov masla. Pečico segrejte na 180 stopinj Celzija in pecite približno 40 minut. Ko je pita pečena, jo vzemite iz pečice in čez polijte deciliter vode. Vrnite jo v ugasnjeno pečico in jo tam pustite 10 minut.
Dober tek!
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV