Sestavine za 4 osebe:
5 žlic ekstra deviškega oljčnega olja
česen
sol
origano
500 g pelatov
peteršilj
1 žlica kaper
1 pekoč feferon
8 črnih oliv
3 slani sardoni
400 g testenin
Priprava:
V veliki ponvi za nekaj minut popražite dva stroka česna in pekoč feferon. Ko ju popražite, česen in feferon odstranite iz ponve ter nato vanjo dajte pelate, oprane in posušene kapre, razkoščičene olive ter razrezane sardone. Vse sestavine zmešajte skupaj in jih 15 minut kuhajte na zmernem ognju. Med kuhanjem dodajte sol in origano. Medtem skuhajte testenine, jih odcedite in primešajte omako. Dodajte peteršilj, ki ste ga pred tem nasekljali, vse skupaj za nekaj trenutkov popražite ter še vroče postrezite.
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV