Sestavine za 4 osebe
polovica piščančjih prsi
280 g testenin (metuljčki ali katera koli vrsta vam je najljubša)
manjši jajčevec
kozarček balzamičnega kisa
manjša čebula
vejica rožmarina
3 žlice oljčnega olja
sol
poper
8 rezin mocarele
Priprava
Jajčevec razrežite na približno pol centimetra debele rezine, ki jih z obeh strani popecite na vročem žaru ali v ponvi. Razrežite piščančje prsi na kocke, odstranite morebitno maščobo. Na drobne košče razrežite čebulo in jo popražite v kozici, prelijte jo s pol kozarca vode. Ko čebula postekleni, dodajte olje in vejico rožmarina. Dodajte še kocke piščanca. Proti koncu kuhanja prilijte balzamični kis in pustite, da izhlapi. Odstranite rožmarin in dodajte rezine jajčevca. Testenine skuhajte 'al dente', prelijte jih z omako ter začinite s poprom in obogatite z rezinicami mocarele.
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV