Sestavine:
- 500 g rezancev
- 2 žlici orehov
- 3 žlice olivnega olja
- 4 stroke česna
- 1 skodelica mešanih gob
- artičoke - vložene v kis ali iz slanice
- češnjev paradižnik
- 2 žlici peteršilja
- 1 žlička soli, popra - po okusu
Priprava:
Rezance skuhamo po navodilih iz embalaže – in odcedimo. Na malo olivnega olja na hitro popečemo nasekljan česen, mu dodamo gobe, kratko popražimo, dodamo narezane artičoke in narezan paradižnik; kuhamo dobrih pet minut, da tekočina precej povre; primešamo rezance, zmešamo in posujemo z orehi ter svežim nasekljanim peteršiljem. Rezanci so lahko priloga ali samostojna jed.
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV