Sestavine:
- puding v prahu 1 kos
- mleko 6 dl
- sladkor 7 žlic
- jagode 500 g
- limonin sok 2 žlici
- sladka smetana 2,5 dl
Priprava:
Prašek za vanilijev puding in 6 žlic mleka gladko razmešajte. V preostalo mleko dodajte 2 žlici sladkorja in pristavite, da zavre. Prilijte razmešani prašek in dobro premešajte. Kuhajte 2 minuti. Puding prelijte v skledo in potrosite z 2 žlicama sladkorja. Pustite, da se ohladi. Jagode operite in narežite na četrtine. Polovico jih pretlačite ter dodajte limonin sok in 3 žlice sladkorja. Preostale jagode pomešajte z jagodno kašo. Ohlajeni puding razmešajte z električnim mešalnikom in previdno primešajte predhodno stepeno sladko smetano. V steklene kozarce dajte najprej smetanov puding, zatem pa dodajte še jagodno kašo.
Dober tek!
KOMENTARJI (1)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV