Potrebujemo:
- 1 kos rdeče paprike
- gomolj koromača
- 2 kosa čebule
- žlico olivnega olja
- vejico rožmarina
- žlico balzamičnega kisa
- 5 kaper
- 5 dl zelenjavne juhe iz kocke
- žlička parmezana
- šopek svežega peteršilja
- rezino francoske štruce
Priprava:
Zelenjavo narežemo na široke trakove, čebulo pa na krhlje ter vse popečemo na žlici olivnega olja. Začinimo z rožmarinom ter prelijemo s kisom. Zelenjavo damo na krožnik in obložimo s kaprami. Juho zamešamo v omako od pečenja, dodamo peteršilj in parmezan ter vse skupaj zmeljemo v pesto, ki ga ponudimo k zelenjavi z rezino kruha.
Dober tek!
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV