Zadovoljna.si
Meghan Markle, princ Harry

Novice

Izbor urednice: 5 top filmov, ki si jih morate ogledati

Jasmina Voler
28. 05. 2019 12.20
0

Moram priznati, da sem težko izbrala samo 5 top filmov, saj je na VOYO veliko takšnih, ki bi jih priporočila. Odvisno seveda od tega, kateri je vaš najljubši žanr in za kaj ste v nekem trenutku razpoložene. Če govorim zase, ima namreč na izbiro filma velik vpliv razpoloženje. Medtem ko velikokrat z veseljem pogledam kakšen napet psihološki triler, pa mi drugič bolj 'diši' kakšna lahkotna romantična drama ali komedija, ob kateri se lahko povsem sprostim. Moj izbor je tako sestavljen iz vsega 'po malo'.

VOYO uporabljam zelo pogosto in navdušena sem nad tem, da si lahko letos šove, kot so Ljubezen po domače, MasterChef Slovenija in Delovna akcija, ogledam že 24 ur pred premiero na POP TV. Predvsem pa je s prenovo postal preglednejši in sodobnejši, ter ponuja možnost, da si lahko vsak ustavari personaliziran seznam predvajanja. Izbrati 5 mojih najljubših filmov, pa je bil kar izziv, glede na pestro ponudbo filmov, ki jih ponuja VOYO. 

Harry in Meghan: Baby boom

Življenje članov britanskega kraljevega dvora se mi je vedno zdelo zelo zanimivo in če tudi same sodite med tiste, ki radi prebirajo o tem, kaj se dogaja s Kate Middleton in princom Williamom ali Meghan Markle in princem Harryjem, potem boste navdušene nad dokumentarnimi filmi, ki jih ponuja VOYO. Poleg filmov Harry in Meghan: Ukročeni princ in Harry in Meghan: Upornika z dvora, je sedaj na voljo tudi dokumentarni film Harry in Meghan: Baby boom. V njem lahko spremljamo zgodbo kraljevega para, ki je lani oznanil veselo novico, da bosta postala starša. Kako so na plan prihajale nove podrobnosti poroda, kako so bile stavnice ves čas polno zaposlene s stavami o spolu in imenu otroka, ki so ga mediji še pred rojstvom označili za 'blagovno znamko Sussex'. Ter kako sta Meghan in Harry s kar nekaj zanimivimi potezami nenazadnje znova obudila ljubezen do kraljeve rodbine.

Harry in Meghan: Baby boom
Harry in Meghan: Baby boomFOTO:

Ob tebi

Ko sem pred leti prebrala knjižno uspešnic Jojo Moyes Ob tebi, sem o njej razmišljala še nakaj dni po tem in priznam, da se me je njena zgodba zelo dotaknila in sem med branjem potočila kar nekaj solz. In čeprav so me filmi posneti po knjižnih uspešnicah v preteklosti že večkrat razočarali, med je ta navdušil. Emilia Clarke in Sam Claflin sta več kot odlično upodobila glavna junaka zgodbe. Čustvena zgodba sledi prikupni, toda vedno malce raztreseni in naivni Lou, ki mora obrniti nov list v knjigi svojega življenja. Ko izgubi fanta in službo, se zaposli na dvorcu mladega premožnega bankirja Willa, ki je v prometni nesreči postal povsem hrom. Lou začne skrbeti zanj, vendar kmalu spozna, da Will trpi tudi duševno, saj je izgubil nekdanje veselje do življenja. Ko s svojimi prismojenimi dogodivščinami omehča njegovo srce, se skupaj podata na novo odkrivanje drobnih lepot življenja, kar med njima splete nepričakovana romantična čustva. Preden pričnete s predvajanjem filma, nikar ne pozabite pripraviti robčkov!

Jojo Moyes: zaključek zgodbe, ki je spravila v jok bralce po vsem svetu
Preberi še
Jojo Moyes: zaključek zgodbe, ki je spravila v jok bralce po vsem svetu
Ob tebi - 5
Ob tebi - 5FOTO: Blitz film
Izbiraj med več kot 5.000 urami TV-vsebin kjerkoli in kadarkoli, na vseh napravah. Domača produkcija 24 ur pred predvajanjem na TV, najbolj priljubljeni šovi, VOYO originalne serije, največ sinhroniziranih risank na enem mestu, ekskluzivni športni prenosi v živo, telenovele, filmske uspešnice in neodvisni filmi. S slovenskimi podnapisi, voditelji in komentatorji.

Odklenjen

Bradley Cooper je že od nekdaj eden mojih najljubših igralcev, po vlogi v filmu Zvezda je rojena pa ga imam še raje. Navdušil me je že pred leti v filmu Odklenjen in priznam, da sem ga od takrat pogledala še nekajkrat. V njem je upodobil pisatelja, ki se že leta trudi napisati knjižno uspešnico. Vse se spremeni, ko mu stari prijatelj nekega dne predstavi najnovejšo drogo NZT, s pomočjo katere se Eddie spremeni v samozavestnega in povsem osredotočenega moškega. Nenadoma je Eddie sposoben vsega, od pisanja knjig, učenja tujih jezikov in vlaganja na borzi. Ko se znajde na vrhu finančnega sveta, Eddieja opazi vplivni poslovnež Van Loon, ki bi rad z njegovo pomočjo zaslužil še nekaj milijonov več. Toda tako kot vsaka droga, ima tudi NZT stranske učinke.

Odklenjen
OdklenjenFOTO:

Ugrabljeni

Film Ugrabljeni, v kateri imata glavni vlogi Hugh Jackman in Jake Gylenhaal je eden najboljših trilerjev, kar sem jih do sedaj videla. Več kot odlično odigran film, ob katerem se boste vprašale, kako daleč bi šel nekdo, da bi rešil življenje svojemu otroku, vas bo držal v napetost do zadnje sekunde filma. Temačen prvenec kanadskega režiserja Denisa Villeneuva, ki je bil nominiran tudi za oskarja, govori o skrivnostnem izginotju šestletne hčerke in njene prijateljice. Ko izgineta obupani tesar Keller zaupa detektivu Lokiju, da bo našel pogrešano hčerko. Loki ugrabitve osumi samotarskega voznika avtodoma, toda ker ne najde dokazov, ga mora izpustiti. Keller je kljub temu prepričan, da je čudak kriv, zato ga v valu obupa ugrabi in se odloči od njega zlepa ali zgrda izvedeti resnico o usodi svoje hčerke. Ker mu jeza in žalost počasi zamegljujeta razum, postaja njegovo ravnanje z zapornikom vedno bolj nehumano in nemoralno.

Ugrabljeni
UgrabljeniFOTO:
Pozabite na 50 odtenkov sive, to sta novi knjižni uspešnici!
Preberi še
Pozabite na 50 odtenkov sive, to sta novi knjižni uspešnici!

Let domov

Jamieja Dornana večina ženskih predstavnic danes pozna kot lepega in bogatega poslovneža Christinaga Greya iz erotične trilogije 50 odtenkov sive. A dejstvo je, da je imel igralec v svoji karieri kar nekaj odličnih vlog, eno teh tudi v romantični drami Let domov. V njej Dornan igra mladega ameriškega poslovneža, ki ima cilj skleniti posel s premožnim dubajskim šejkom, ki se ukvarja s tekmami športnih golobov. Kot pogoj za sklenitev posla mora Colin (Jamie Dornan) odpotovati v Belgijo in kupiti posebnega šampionskega goloba. Pred prodajalcem se izdaja za učitelja, ki išče pradedkov grob, stvari pa se zapletejo, ko se zaljubi v prodajalčevo vnukinjo Isabelle. Njegova resnična namera tako pride na dan, njemu pa preostane le to, da se odloči med denarjem in ljubeznijo.

Pozor! Prihaja nov roman avtorice trilogije 50 odtenkov sive
Preberi še
Pozor! Prihaja nov roman avtorice trilogije 50 odtenkov sive
Let domov
Let domovFOTO:

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375