Zadovoljna.si
Veseli december - 6

Novice

December je čas za bleščečo obleko

V.H.
12. 12. 2019 11.19
0

Prišel je najbolj čaroben čas v letu, ko na ulicah prevladuje veselo vzdušje, pogled jemljejo pisane lučke in pod smrečico se skrivajo skrbno izbrana darila. Ob tem ne smete pozabiti nase in zato smo za vas pripravili nekaj nasvetov, ki vam bodo olajšali nakupovanje najlepših stvari, na katere ne smete pozabiti v veselem decembru.

Osebna darila 

Skrbno izbrana darila povedo več kot tisoč besed, saj na tak način izkažete pozornost vsem, ki jih imate radi. Nad njimi bodo še posebej navdušeni najmlajši družinski člani. Tega opravila se boste najlažje lotili tako, da prisluhnite ljudem, ki jih želite obdarovati. Na tak način boste izvedeli, kaj jih dejansko osrečuje. Prednost dajte osebnim darilom, zato pri izbiri upoštevajte njihove hobije, kako preživljajo svoj prosti čas in čemu namenjajo največ pozornosti. Bodite ustvarjalni in drugačni ter si vnaprej pripravite okvirni seznam, kaj boste komu kupili. Mlajše otroke motivirajte in skupaj napišite pismo dedku Mrazu, saj bo veselje nepopisno, ko se jim bo želja uresničila.

Otroci naravnost obožujejo darila.
Otroci naravnost obožujejo darila.FOTO: Profimedia

TOP zimska oblačila za vsako priložnost

Privoščite si udobna in mehka oblačila, v katerih se boste prijetno počutili med gledanjem najljubših božičnih filmov s skodelico vročega čaja in po možnosti še v dobri družbi. Zimski motivi so odlična ideja za kakšno božično fotografijo, ki si jo boste lahko shranili za spomin. Ob tem ne pozabite tudi na bolj svečani videz, ki je najbolj v trendu prav v tem obdobju. Zdaj je čas, da si dovolite več, zato naj se v omari znajde na primer kakšna elegantna srajca ali bleščeča obleka, s katero boste zasijali na eni od številnih zabav, ki se kar vrstijo v veselem decembru. In najpomembnejše, za zimske vragolije na snegu s partnerjem, prijatelji ali družino potrebujete samo še topla, nepremočljiva oblačila in čevlje, da vam kepanje, delanje snežaka, sankanje in podobno ne bo pokvarilo teh dni s kakšnim prehladom.

Doma je lahko najlepše, če boste poskrbeli za čudovito dekoracijo

Dekoracija je ena od ključnih stvari, saj boste le z njo poskrbeli za pravo vzdušje tudi doma. Pustite domišljiji prosto pot in uživajte v okraševanju. Smrečica, barviti okraski, najrazličnejše figurice, kosmate blazine, odeje z motivi, božična zvezda, venčki, svečniki, eleganten prt in kozarci … Toliko stvari vam lahko polepša dom, zato si izberite svoj slog. Prednost dajte barvam, kot so bela, siva, modra, zlata, srebrna, zelena, rdeča, da boste obarvali svoj dom v pravo zimsko pravljico.

Praznična dekoracija je tista pika na i.
Praznična dekoracija je tista pika na i. FOTO: Profimedia

Praznične dobrote, ki bodo navdušile vsakega gosta

Ni lepšega kot vonj po prazničnih dobrotah iz domače kuhinje. In kaj je v decembru tisto, kar bo razveselilo še najbolj zahtevne brbončice? Za svoje goste in družinska praznovanja ne boste zgrešili, če boste na svoj nakupovalni listek uvrstili, na primer, vse sestavine za narezke  kot so pršut in najrazličnejši sire, piškote, potico, perutnino, svinjino, tatarski biftek, francosko solato … Za piko na i pa seveda ne sme manjkati šampanjec, medtem ko otrokom lahko postrežete kar otroškega. Poskrbite za svojo zalogo pravočasno, da boste z veseljem odprli svoj hladilnik, ko boste doma praznovali.

Nakupovanje brez skrbi tudi v decembru

Decembrsko nakupovanje ima zagotovo svoj čar, ki pa ga zagotovo pokvarijo čakanje v neskončnih kolonah, iskanje parkirnega mesta, gneča in še in še. Zakaj si ga ne bi poenostavili in poskrbeli, da bo nakupovanje eno od opravil, ki vam ne bo povzročalo sivih las in stresa. Spletne trgovine se slišijo mamljivo, ampak po drugi strani včasih povzročijo še več preglavic, na primer artikli se med dostavo lahko poškodujejo, niso dostavljeni pravočasno ali pa preprosto niso taki, kot ste jih pričakovali.

Nakupovanje v decembru ima še vedno lahko svoj čar.
Nakupovanje v decembru ima še vedno lahko svoj čar.FOTO: Profimedia

Brez skrbi, če si želite nakupovati brez skrbi tudi v najbolj norem mesecu, je odlična izbira nakupovalno središče STOP SHOP, kjer omogočajo hitro, enostavno in ugodno nakupovanje, brez gneče v parkirnih hišah. Od parkirnega prostora do želene trgovine vas loči samo nekaj korakov, medtem ko lahko izbirate med odlično in bogato ponudbo po ugodnih cenah. STOP SHOP nakupovalna središča se nahajajo v Postojni, Kranju, Domžalah, Velenju, Celju in v Novem mestu. V drugem delu decembra pa jih boste našli tudi v Mariboru, na Ptuju in v Krškem. Več informacij najdete TUKAJ.

Torej, poskrbite, da bo veseli december resnično vesel in uživajte brez odvečnega stresa. Še prej pa se dobro opremite z vsem, kar potrebujete za resnično nepozabne praznike.

Sponzorirana objava

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375