Zadovoljna.si
Samsung Galaxy S24

Novice

/ Oglas

5 razlogov, zakaj bi morali kupiti telefon Samsung Galaxy S24 serije

PR
25. 01. 2024 13.00
0

Umetna inteligenca, vrhunska zmogljivost, trpežnost in eleganten ter trajnosten dizajn združeni v enem pametnem telefonu.

Ženske načrtujejo svoj dan z eleganco in stilom, zato ni presenetljivo, da želijo pametni telefon, ki odraža njihovo osebno estetiko in obenem ponuja vrhunsko zmogljivost. Nova Samsung Galaxy S24 serija je popolna združitev moči in elegance, ki bo zadovoljila tudi najzahtevnejše uporabnice. Tukaj je pet odličnih razlogov, zakaj bi morali razmisliti o nakupu tega prestižnega pametnega telefona:

Samsung Galaxy S24 serija
Samsung Galaxy S24 serija FOTO: Arhiv naročnika

1. Umetna inteligenca

Galaxy S24 serija je opremljena z revolucionarnim sistemom umetne inteligence, ki vam bo pomagal pri vsakodnevnih opravilih. Galaxy AI[1] ni le običajna funkcija telefona, ampak sistem, ki se prilagaja vašim potrebam, razširja vašo ustvarjalnost in optimizira delo ter komunikacijo na mobilnem telefonu.

Po zajemu odličnih posnetkov inovativna orodja za urejanje Galaxy AI omogočajo preproste popravke, kot so brisanje, ponovno sestavljanje in preoblikovanje. Za lažjo in učinkovitejšo optimizacijo, Predlogi za urejanje (Edit Suggestion) s pomočjo tehnologije Galaxy AI predlagajo popolnoma primerne popravke za vsako fotografijo. Da bi uporabnikom omogočili še več ustvarjalnega nadzora in svobode, lahko s funkcijo Generativno urejanje z umetno inteligenco zapolnite dele ozadja fotografije. Če je fotografija ukrivljena, bo umetna inteligenca zapolnila robove. 

Samsung Galaxy S24 serija
Samsung Galaxy S24 serijaFOTO: Arhiv naročnika

2. Elegantna zasnova iz recikliranih materialov 

Telefoni nove Galaxy S24 serije, Galaxy S24 UltraGalaxy S24+ in Galaxy S24, prinašajo izjemno eleganten dizajn. Galaxy S24 Ultra je prvi telefon Galaxy z okvirjem iz titana, kar povečuje vzdržljivost in življenjsko dobo naprave. Poleg tega je tanjše ohišje telefona Galaxy S24 Ultra omogočilo boljšo izkušnjo na poti in udobnejši oprijem. Pri Galaxy S24+ in Galaxy S24 pa preprosta zasnova One-mass izpolnjuje estetske standarde z brezhibno povezavo med zadnjim pokrovom in stranskim okvirjem naprave.

Samsung Galaxy S24 Ultra
Samsung Galaxy S24 UltraFOTO: Arhiv naročnika

Galaxy S24 serija je na voljo v barvnih odtenkih navdihnjenih z zemeljskimi minerali. Pri Galaxy S24 Ultra barve vključujejo: titan sivo, titan črno, titan vijolično in titan rumeno. Barve Galaxy S24+ in Galaxy S24 pa so: oniks črna, marmorno siva, kobaltno vijolična in jantarno rumena. 

3. Odlična kamera z umetno inteligenco

Če ste ljubitelji fotografije ali snemanja videoposnetkov, vas bo Galaxy S24 serija navdušila. Kamera je ključna komponenta pametnih telefonov in Galaxy S24 serija dviguje standarde na tem področju. Galaxy S24 Ultra se ponaša s sistemom Quad Tele, ki omogoča neverjetno 100-kratno digitalno povečavo. Funkcija Nightography pa dviguje kakovost nočnih fotografij in omogoča osupljive posnetke v slabih svetlobnih razmerah.

4. Vrhunski zaslon za boljšo vidljivost 

S svetilnostjo do 2600 nitov in funkcijo Vision Booster bo zaslon Galaxy S24 serije vedno jasno viden, tudi na sončen dan. Ne boste več imeli težav s slabimi svetlobnimi razmerami. To je še posebej pomembno, če radi fotografirate in snemate videoposnetke na prostem ali uporabljate telefon za branje ter gledanje vsebin.

Poleg tega Galaxy S24 serija prinaša vrhunske tehnične specifikacije, ki omogočajo gladko in učinkovito uporabniško izkušnjo. Prilagodljive frekvence osveževanja zaslona, ki segajo od 1 do 120 Hz, pa zagotavljajo, da bo vsaka interakcija na zaslonu tekoča in brez zatikanja.

Samsung Galaxy S24 serija
Samsung Galaxy S24 serijaFOTO: Arhiv naročnika

5. Inovativna funkcija iskanja

Galaxy S24 serija predstavlja inovativno funkcijo Iskanje z obkroževanjem (Circle to Search). Funkcija omogoča uporabnikom, da z dolgim pritiskom na gumb Domov in preprostimi gestami na zaslonu takoj dostopajo do informacij in konteksta, povezanega z vsebino, ki so jo obrožili na zaslonu. S tem boste hitro in enostavno dostopali do vseh potrebnih informacij. Nakup rdeče torbice iz slike vaše prijateljice, iskanje plašča iz objave vplivnice in podobno bo sedaj postalo povsem enostavno.

Dobra zaščita telefona je prav tako pomembna, zato je Galaxy S24 Ultra opremljen s Corning Gorilla Armor steklom, ki zagotavlja vrhunsko vzdržljivost pred poškodbami. Ne samo, da je steklo odlična zaščita pred praskami, ampak zmanjšuje tudi odseve za do 75 %, kar pomeni, da boste lahko uživali v kristalno čisti sliki brez motečih odsevov.

Samsung Galaxy S24 serija je torej popoln telefon za sodobno žensko, ki si želi več kot le običajen pametni telefon. S svojim izjemnim dizajnom, vrhunsko zmogljivostjo in izjemnimi funkcijami bo izpolnila vsa vaša pričakovanja. Ne glede na to, ali pametni telefon uporabljate za delo, ustvarjanje ali zabavo, bo Galaxy S24 serija zagotovila, da boste vedno korak pred drugimi. 

Razpoložljivost

Od 31. januarja 2024 so vsi trije modeli Galaxy S24 serije na voljo v redni prodaji pri operaterjih in v maloprodaji ter tudi na spletni strani SamsungGalaxy S24 je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni od 899 EUR, Galaxy S24+ po priporočeni maloprodajni ceni od 1.149 EUR, Galaxy S24 Ultra pa po priporočeni maloprodajni ceni od 1.449 EUR [2].

Samsung Galaxy S24 serije
Samsung Galaxy S24 serijeFOTO: Arhiv naročnika

[1] Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.

[2] Samsung Electronics Austria GmbH ne nadzoruje in ne vpliva na maloprodajne cene svojih partnerjev. Samsung partnerji samostojno določajo svoje maloprodajne cene.


Naročnik oglasa je Samsung.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375