Zadovoljna.si
izlet

Novice

Osvoji robotski sesalnik in prihrani čas za stvari, ki te osrečujejo

V.H.
23. 09. 2019 08.05
0

Vsaka moderna ženska obvlada ogromno področij in ne želi zapraviti večine svojega časa za gospodinjska opravila. Zdaj lahko svoj prosti čas preživite kakovostnejše in poskrbite za čudovite trenutke, ki se jih boste z veseljem spominjale. Kaj je lepšega, kot uživati na kavi s prijateljicami, si urediti nohte ali se odpraviti na dobro večerjo. Vse te male stvari vam bodo pomagale, da boste zadovoljne in privlačnejše. Ne čakajte na svojega moškega, da bo sam poprijel za krpo, metlo ali sesalec, raje si omislite zanesljivega gospodinjskega pomočnika, ob katerem boste imel več časa zase in za romantične trenutke v dvoje.

Čas, ko ste bile same zadolžene za dolgočasna gospodinjska opravila, kot je na primer sesanje, je že zdavnaj minil. Zdaj si lahko privoščite več prostih trenutkov in najpomembneje je, da v njih tudi uživate, zato se poslovite od slabe vesti in si na novo postavite prioritetno lestvico že malce pozabljenih želja. Se jih sploh še spomnite? Za vas imamo nekaj odličnih predlogov, kako lahko izkoristite svoj čas, ki bi ga sicer porabile za dolgočasno čiščenje vašega doma.

IZKORISTI ČAS, NAJ ROOMBA DELA NAMESTO VAS!

Izpolnite prijavnico na dnu članka in sodelujete v nagradni igri. Z malce sreče lahko osvojite fantastično nagrado - robotski sesalnik iRobot® Roomba®, ki bo delal namesto vas, vi pa boste ta čas izkoristili za druge užitke!

Ne zapravljajte svojega časa za nepotrebna opravila.
Ne zapravljajte svojega časa za nepotrebna opravila.FOTO: Dreamstime

Razvajate se

Pomanjkanje časa ni več izgovor, zato ne pozabite nase in si privoščite razvajanje, zaradi katerega se boste spet počutile privlačno in samozavestno. To je lahko lakiranje nohtov, sproščujoča masaža ali nova garderoba. Odpravite se v šoping in zamenjajte praktična oblačila za tista, v katerih boste resnično zasijale ter jih ne boste potrebovale za čiščenje stanovanja, ampak za uresničevanje svojih pravih želja. Slednje so izjemno pomembne, saj boste ravno zaradi njih izpolnjene in srečne. To verjetno že veste, ampak začnite delati tudi na tem. Že male stvari, ki si jih boste podarile, lahko izboljšajo vaše počutje in razpoloženje. Zagotovo pa si lahko podarite zanesljivega pomočnika, kot je iRobot Roomba, ki je v sodobnem času postal nepogrešljiv pomočnik uspešnih žensk, ki zaradi njega preprosto zmorejo več … Tudi lepih stvari.

Naj vas ne skrbi nered po zabavi, saj si lahko privoščite pomočnika.
Naj vas ne skrbi nered po zabavi, saj si lahko privoščite pomočnika. FOTO: Dreamstime

Organizirajte zabavo

Postanite odlična gostiteljica in povabite svoje najbližje na prijetno druženje ob dobri hrani in pijači. Vsak izgovor je dober za organiziranje lepih in prijetnih skupnih trenutkov. Pripravite tematsko zabavo in se prepustite svoji kreativnosti in navdihu. Lahko na primer priredite zabavo v stilu Pozdrav poletju, na kateri ne smejo manjkati osvežilni koktajli, prigrizki in vaša najljubša glasba, ali pa preprosto izkoristite večer za ženski čvek in gledanje filmov. Po zabavi pa bo za čiščenje poskrbel vaš zvesti pomočnik.

Privoščite si romantični večer v dvoje

Današnji življenjski tempo je zelo obremenjujoč že sam po sebi in skupni čas s partnerjem je že skoraj luksuz. Zagotovo je lepo, če vam vaš dragi pomaga pri gospodinjskih opravilih, še lepše pa je, če skupni čas porabita za prijetnejše stvari. V primeru, da ste vešče kuhanja, pripravite okusno večerjo, ki je ne bosta zlepa pozabila. Ustvarite romantično vzdušje z nežno glasbo in ne pozabite na dekoracijo, ki je tista pika na i. Vaš dragi bo imel veliko dela s tem, da se vam bo po slastni večerji odkupil. Užitke v dvoje si lahko privoščita večkrat, saj ima vaš pomočnik doživljenjsko garancijo.

Privoščite si dragocene trenutke v dvoje.
Privoščite si dragocene trenutke v dvoje.FOTO: Dreamstime

Odpravite se na izlet s prijateljicami

Izberite poljubno destinacijo, pripravite si nekaj prigrizkov za na pot, natočite gorivo v svojega jeklenega konjička in čas je za akcijo. Zakaj si ne bi dovolile spet malo razposajenosti in igrivosti? Na izlet se lahko odpravite kamorkoli; že Slovenija ponuja mnogo lepih kotičkov, ki jih lahko znova odkrijete ter doživite. In izdamo vam skrivnost: ob prihodu domov bo stanovanje še posesano. Se sliši sanjsko? Saj tudi je.

Izkoristite sodobno tehnologijo

Napredna tehnologija vam danes marsikatero stvar lahko olajša in zakaj bi svoj čas porabili za sesanje, če lahko to namesto vas naredi iRobot Roomba? Slednji bo s tem nadležnim opravilom opravil zanesljivo, hitro in varno, medtem ko vi lahko počnete toliko lepših stvari. 

Naj Roomba dela za vas!
Naj Roomba dela za vas! FOTO: Arhiv ponudnika

Robotski sesalnik iRobot Roomba vam bo pomagal pozabiti na prah, umazanijo, dlake in podobno, saj z avtomatičnim prilagajanjem sesanja glede na podlago zazna umazana področja in jih temeljito očisti. Učinkovit filter ujame prah, pelod in alergene, vsa ostala umazanija pa se nabira v vgrajenem košu za smeti, ki se ga po uporabi enostavno izprazni. Po končanem čiščenju sam najde svojo bazno postajo in se napolni. Na voljo je veliko različnih modelov, zato boste brez težav našli pravega zase. Več informacij in ponudbo iRobotov najdete TUKAJ. 

Podjetje iRobot je vodilno v razvijanju tehnologij kartiranja in navigacije, interakcije med ljudmi in roboti ter ponujanju fizičnih rešitev, o katerih ste nekoč lahko samo sanjale.

Kot rečeno pa je najbolj pomembno, da boste z njimi prihranile ogromno časa, ki ga lahko izkoristite za kakšnega od naših predlogov, ali pa za karkoli drugega, kar vas resnično veseli.

NAGRADNA IGRA: IZKORISTI ČAS, NAJ ROOMBA DELA NAMESTO VAS!

Le kdo si ne bi želel najbolj priljubljenega gospodinjskega pomočnika!? In kar je najboljše – iRobot Roomba, zanesljiv, hiter in varen robotski sesalnik, je z malce sreče lahko vaš, za vedno!

V prijavnico vpišite svoje podatke in priložite še gife, memete, šale, fotografije, videe ali samo tekst, kako bi vi izkoristili čas, ki ga sicer porabite za sesanje. Med vsemi sodelujočimi bomo izžrebali 3 posameznike, ki prejmejo iRobot Roombo v trajno last. Sodelujete lahko do 14. 10. 2019.

Vsak od nagrajencem pa ima tudi sladko dolžnost – ko prejme svojega novega gospodinjskega pomočnika, se posname, kako izkorišča čas, medtem ko Roobma opravlja svoje delo, in nam pošlje video. Vsi videi bodo objavljeni v posebnem zabavnem članku.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Sponzorirana objava

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375