Zadovoljna.si
Par - 14

Novice

To je najbolj pomembno za srečno zvezo!

J.V.
07. 10. 2016 07.58
0

Zakaj so nekateri pari po deset ali več letih skupaj še vedno srečni, drugi pa že po nekaj letih ali celo mesecih, vržejo puško v koruzo? Sreča ni nekaj kar se zgodi samo od sebe, ampak nekaj na čemer morata delati, k njej pa veliko pripomorejo tudi majhne stvari, ki jih počneta vsak dan. Kdaj ste mu zadnjič poslale spogledljivo sms sporočilo ali mu povedale, kako postaven je v obleki? In kdaj vas je on zadnjič presenetil s šopkom vrtnic? Če ne veste odgovora, potem je sedaj zadnji čas, da to spremenita!

Par - 13
Par - 13FOTO: Profimedia

Razbijta vsakodnevno rutino

Vsakodnevno življenje je polno ustaljenih vedenjskih vzorcev, ki so nevarni za ljubezen. Zaradi tega morate vedno razmišljati o svoji boljši polovici in vajinega odnosa ne smete zanemariti. Zelo pomembno je, da si vzameta čas zase in zapustita svojo cono udobja. Odpravita se na potovanje v državo, kjer še nikoli nista bila, vsaj enkrat na teden skupaj skuhajta večerjo ali pa izberita športno aktivnost, ki je obema neznana in se je lotita skupaj. Različne oblike rekreacije, ki dobro delujejo na vaše psihofizično počutje, bodo pregnale misli na delovno okolje in vas sprostile.

Smejta se

Ni potrebe, da vse vedno jemljeta povsem resno. Pogovor lahko začnete s šalo ali preprosto smešno pripombo na račun izkušnje, ki je za vama. Smeh vaju lahko močno zbliža in poskrbi, da si začneta bolj zaupati ter sta iskrena drug do drugega.

Zaljubljen par v postelji - 3
Zaljubljen par v postelji - 3 FOTO: Thinkstock

Pogovarjajta se

Pogovarjata se lahko o svojih čustvih, pričakovanjih, ki jih imata drug do drugega v prihodnosti, ali pa o povsem vsakdanjih stvareh. Prav neverjetno je namreč, kako lahko pogovor v vaju ponovno prebudi strast in izboljša vajino komunikacijo.

Pošiljajta si spogledljiva sms sporočila

Morda sta eden izmed tistih parov, ki so se zaljubili še v času, ko še ni bilo sms sporočil in je dopisovanje pomenilo pisanje in podajanje listkov. Kar pa ne pomeni, da si dandanes, ko so sms sporočila že praktično nadomestila telefonske pogovore, ne moreta popestriti dneva s pošiljanjem nagajivih in spogledljivih sms sporočil. Namesto 'klasičnega' sporočila, kaj mora kdo prinesti iz trgovine, uporabita domišljijo in sporočila izkoristita kot pripravo na romantičen večer.

Ne pozabita na komplimente

Nekateri znajo pohvale sprejeti bolje kot drugi, verjetno pa ni nikogar, ki ga ne bi pohvala vsaj malo razveselila. Se še spomnite, kdaj ste zadnjič pohvalili svojega partnerja? Komplimenti so za srečno zvezo zelo pomembni, saj z njimi svoji boljši polovici izkažete naklonjenost, ji daste vedeti, da vam veliko pomeni in kljub temu, da sta skupaj že leta in leta, še vedno opazite malenkosti, kot je nova pričeska ali dišava. Povejte mu, da se ob njem počutite varno, on pa naj vam večkrat pove, da ste zanj še vedno najbolj privlačna ženska na svetu.

Pocrkljajta se

Tako kot ženske obožujejo crkljanje, tudi moški radi vsake toliko časa uživajo v večeru posedanja na kavču in stiskanja. Le, da se jim beseda zdi nekoliko preveč iskrena, da bi jo priznali in tako čakajo na vašo pobudo. Nedolžni dotiki med gledanjem filma, žgečkanje in nežna masaža – vse to moške spominja na prisrčno romantiko, ki jo imajo na skrivaj radi, le priznati ne upajo. Crkljanje naj bi bilo po mnenju seksologov najboljši način, da partnerju daste vedeti, kako močno ga ljubite.

Zmenek s Cliom - 3
Zmenek s Cliom - 3FOTO:

 

Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399