Zadovoljna.si
Abigail O'Neil

Lepota

Zaradi te sestavine je pri 44 letih videti odlično

J.V.
01. 03. 2019 10.26
0

44-letna manekenka Abigail O'Neill je navdušila ženske po celem svetu, ko je razkrila skrivnost svoje naravne lepote in mladostnega videza.

Abigail O'Neill je ena tistih žensk, za katere se zdi, da so odkrile skrivnost večnega mladostnega videza. Čeprav je že dobro zakorakala v peto desetletje in ima 44 let, bi jih na prvi pogled pripisali vsaj 10 manj. Njena lepotna skrivnost je upoaba aloe vere, medu in še nekaterih drugih povsem naravnih sestavin, s katerimi neguje svojo kožo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Mama treh otrok se je pred kratkim odločila, svoj recept deli z ženskami po celem svetu in razkrila, da za nego kože že leta in leta uporablja aloe vero. Za piling kože pa prisega na kombinacijo medu in kakava. "Aloe vero prerežem na pol, saj se v sredini skriva gelu podobna snov, ki je zelo dobra pri iznačevanju tena polti. To je najboljša možna vlažila krema," je pojasnila.

1. List aloe vere odrežite čim bližje peclju.
2. S pomočjo noža ali žlice pritisnite na list in iz njega iztisnite ves prozoren gel.
3. Pridobljeni gel shranite v steklenici.

Aloe vera ima blagodejni vpliv na aknasto kožo, pogosta uporaba odstranjuje strije, izenači ten kože in nudi pomiritev ter svežino. Je odličen losjon, saj se hitro vpije v kožo in jo dobro navlaži. Uporabljamo jo lahko kot vsakodnevno kremo, v zimskem času pa ji dodamo še nekaj kapljic olivnega olja. Uporabljamo jo lahko tudi na obrazu, zaradi svoje blagodejnosti bo razveselila tudi ljudi z občutljivo in problematično kožo. Vsebuje namreč naravne antibakterijske in protivnetne snovi, ki zmanjšujejo brazgotine in posledično nastajanje novih nečistoč in mozoljev.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Poleg tega pa Abigail za nego kože uporablja tudi naravne maske iz medu in kakava. "Surovi izdelki so najboljši proti staranju, pomagajo pri čiščenju in negovanju kože." Sestavine, ki jih uporablja, so bogate z antioksidanti, vitamini in minerali in čese polega tega še zdravo prehranjujete, je zdrava, mehka in sijoča zagotovljena. 

Njena maska za obraz je narejena iz surovega kakavovega in manukovega medu ter se nanese na obraz dva do trikrat na teden, rezultati pa so vrhunski. To masko lahko uporabite tudi na drugih delih telesa, da upočasnite staranje kože in se znebite mrtvih kožnih celic. "S to terapijo bo vaša koža čudovita," pravi Abigail in dodaja, da je za njo najpomembnjša hidracija kože.

"Ko gre za razstrupljanje, se posvetim celotnemu telesu in si vzamem čas, da uživam živila, ki bodo očistila vse moje organe in kožo," pojasnjuje.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375