Zadovoljna.si
ai

Novice

/ Oglas

Alergija? Lotite se je pametno, s pametnim sesalnikom Bespoke Jet AI

PR
27. 05. 2024 05.00
0

Vsakodnevne alergije lahko močno vplivajo na kakovost našega življenja, še posebej, ko gre za alergije na prah, dlake hišnih ljubljenčkov in druge alergene, ki se skrivajo v naših domovih. Za vse, ki se borite z neprestanimi napadi kihanja, srbečimi očmi in drugimi simptomi, je tu revolucionarna rešitev – pametni sesalnik Samsung Bespoke Jet AI. Ta sesalnik ni samo običajen gospodinjski aparat, temveč prava tehnološka mojstrovina, ki vam pomaga ohranjati zdravje in čistočo vašega doma na najvišji ravni.

Tehnologija za zdravje in udobje

Samsung Bespoke Jet AI je opremljen z napredno tehnologijo HEPA filtracije, ki zadrži 99,999 % mikrodelcev, vključno z drobnim prahom in alergeni in s tem tudi izboljša kakovost zraka v vašem domu, kar je ključno za zmanjšanje simptomov alergij. 

Ena najboljših lastnosti Bespoke Jet AI je njegova sposobnost uporabe umetne inteligence za prilagajanje delovanja glede na različne površine in stopnjo umazanije. Sesalnik z lahkoto prepozna vrste tal, po katerih se premika, in samodejno prilagodi moč sesanja ter hitrost vrtenja krtače. To pomeni, da bo vedno deloval z optimalno učinkovitostjo, ne glede na to, ali čistite preproge, parket ali ploščice. 

Pametni sesalnik Bespoke Jet AI
Pametni sesalnik Bespoke Jet AIFOTO: Arhiv naročnika

Dolgotrajno delovanje in enostavno vzdrževanje

Bespoke Jet AI ponuja izjemno dolgotrajno delovanje s svojo zmogljivo baterijo, ki omogoča do 100 minut neprekinjenega čiščenja. To je več kot dovolj časa, da temeljito očistite celoten dom brez prekinitev. Poleg tega funkcija Air Pulse samodejno izprazni posodo za prah, kar zmanjšuje stik uporabnika z alergeni in zagotavlja enostavno vzdrževanje.

Specializirani nastavki za učinkovito čiščenje

Za lastnike hišnih ljubljenčkov je Bespoke Jet AI opremljen s posebnim nastavkom za čiščenje dlak hišnih ljubljenčkov, ki enostavno pobere dlake brez zapletanja. To je idealno za domove, kjer se hišni ljubljenčki prosto gibljejo in puščajo dlake na različnih površinah. Poleg tega tanka LED krtača+ omogoča dostop do težko dosegljivih mest, kot so koti in prostori pod pohištvom, kar zagotavlja, da ni noben del vašega doma prepuščen prahu.

Pametni sesalnik Bespoke Jet AI
Pametni sesalnik Bespoke Jet AIFOTO: Arhiv naročnika

Pametno upravljanje z energijo

Ena izmed naprednih funkcij Bespoke Jet AI je tudi varčevanje z energijo s pomočjo umetne inteligence v aplikaciji SmartThings. Funkcija SmartThings Energy omogoča uporabnikom spremljanje dnevne, tedenske in mesečne porabe energije ter oceno mesečnih računov za elektriko. To ne samo, da pomaga prihraniti denar, ampak tudi prispeva k varovanju okolja.

Pametni sesalnik Samsung Bespoke Jet AI ni le sesalnik – je vaša prva obrambna linija proti alergenom in prahu. Z naprednimi funkcijami, inteligentnim prilagajanjem in enostavno uporabo vam omogoča, da ohranite svoj dom čist in zdrav, hkrati pa zmanjšuje vpliv na okolje. Če se borite z alergijami, je čas, da se lotite problema pametno – z Bespoke Jet AI. Vaše zdravje in počutje vam bosta hvaležna.

Pametni sesalnik Bespoke Jet AI
Pametni sesalnik Bespoke Jet AIFOTO: Arhiv naročnika

Preizkusite ga!

Ob nakupu določenih modelov Samsung Jet sesalnikov vam ponujamo možnost vračila naprave v 100 dneh, če z njo niste zadovoljni.

Promocijsko obdobje traja do 31. maja 2024 ali manj zaradi porabe zalog naprav, ki so namenjene tej promociji. Podrobnosti in pogoji promocije so na voljo tukaj.

Ne zamudite posebne ponudbe!
Ne zamudite posebne ponudbe!FOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je Samsung. 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493