Zadovoljna.si
Aleš Valič

Novice

Aleš Valič: Brez ženine pomoči mi ne bi uspelo

E.R.
04. 02. 2024 05.00
0

Na snemanju serije Skrito v raju smo se pogovarjali z Alešem Valičem, ki v seriji upodablja enega glavnih likov Edvarda Steinerja. V ekskluzivnem intervjuju nam je igralec zaupal, v čem sta si z igranim likom podobna, kaj meni o talentu svojih mladih soigralcev, razkril pa je tudi, kako mu je z ženino pomočjo uspelo doseči zavidljivo telesno preobrazbo.

1. Kako bi sami predstavili svoj lik? Kako ga dojemate?

2. V čem ste si s svojim likom podobni in v čem se zagotovo razlikujeta?

Jaz sem po horoskopu oven, kar pomeni, da se zaletavam v zid, dokler se ta ne vda, in mislim, da se pri Edvardu dogaja nekaj podobnega. Sicer je pa tako, da se mi zdi, da lik postaja vedno bolj podoben meni na nek način, ne pa jaz liku. Tako da Edvard in jaz nimava težav.

Igralec o vlogi v novi slovenski seriji: "On je moje popolno nasprotje"
Preberi še
Igralec o vlogi v novi slovenski seriji: "On je moje popolno nasprotje"

3. V času pandemije je bil tudi igralski poklic močno na udaru. Kako ste vi izkoristili ta čas? Vidimo lahko, da ste se vmes odločili tudi za hujšanje. Je bila ta odločitev namerna ali naključna?

4. Slišali smo, da še vedno aktivno delate na svojem videzu in da tudi sami kuhate. Kaj je zdaj drugače?

Snemanja so glede prehranjevanja problem, če si gurman in tako kot jaz rad ješ, ker je vedno na dosegu roke kakšen prigrizek. In seveda, če imaš apetit, to izkoriščaš in potem se to pozna tako, da imaš preveč kilogramov. Zdaj pa imam te stvari zelo, zelo pod kontrolo. Seveda pa to ne bi bilo mogoče brez pomoči in angažmaja moje žene, ki mi pripravlja stvari vnaprej, in moram reči, da na nek način v tem tudi uživam, saj se tudi dobro počutim, ko jem hrano, ki je zame prava. Nisem tako utrujen, ne postanem zaspan, kadar se najem in tako naprej, tako da so sami plusi.

Slovenka razkrila: "Jaz sem vedno rada tepla fante"
Preberi še
Slovenka razkrila: "Jaz sem vedno rada tepla fante"

5. V seriji bomo spremljali mladostniško ljubezen, prvo ljubezen, poletno ljubezen. Kako se sami spominjate svojih prvih ljubezni?

Teh prvih ljubezni se najbrž vsakdo spomni, tudi jaz, čeprav jim moramo najbrž reči simpatije, ne pa ljubezni. Mladostne ljubezni so velikokrat problematične oziroma težke za človeka. Težko jih doživlja in tudi jaz sem jih tako kot najbrž večina. Takrat se namreč ne zavedaš, da to še ni prava ljubezen, ampak da gre res zgolj za zaljubljenost, za simpatijo, strast. Z vsemi temi stvarmi sem se soočal tudi jaz, dokler nisem prave ljubezni zares doživel in z leti ugotovil, kaj pravzaprav to je.

Razhod ga je tako potrl, da jo je ignoriral še ves mesec
Preberi še
Razhod ga je tako potrl, da jo je ignoriral še ves mesec

6. Na snemanju ste sodelovali z generacijo mladih igralcev. Bi rekli, da je drugačna od tiste vaše pred leti, in če ja, kako se razlikuje?

7. Kaj bi svetovali tistim, ki se še odločajo za igralski poklic oziroma o tem razmišljajo?

Na vsak način bi mu svetoval, da najprej pridobi neke vrsto prakso, da bo vsaj nekajkrat stal pred kamero in tako na svoji koži izkusil, kako to nanj deluje. Tako bo lahko osebno presodil ali mu gre, in pa dobil povratno informacijo, kako drugi gledajo na to, da se on s tem ukvarja. To je zelo, zelo pomembno, ker ni hujšega, kakor da postaneš igralec in šele po par projektih ugotoviš, da ti ta poklic osebno sploh ne odgovarja. Ker je ta poklic tako zavezujoč, da je res nujno, da se ga ne naveličaš in da te žene naprej ter da si ga vedno znova želiš opravljati, ker če izgubiš to željo, je zelo, zelo težko to delati še naprej.

Ta datum smo Slovenci nestrpno čakali
Preberi še
Ta datum smo Slovenci nestrpno čakali
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Novo slovensko serijo si boste na programu POP TV lahko premierno ogledali v ponedeljek, 5. februarja, ob 20.00! Prva epizoda pa je že danes vsem naročnikom na voljo za ogled na VOYO!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375