Zadovoljna.si
Alexis Bledel

Novice

Znana igralka se po osmih letih ločuje

J.V.
22. 08. 2022 05.00
0

Alexis Bledel, ki je zaslovela z vlogo v seriji 'Midve z mamo', ki so jo z velikim uspehom predvajali od leta 2000 do 2007, in njen mož, prav tako igralec, Vincent Kartheiser, sta se po osmih letih odločila za ločitev.

Novico o ločitvi slavnega hollywoodskega para je za ameriške medije potrdil igralčev odvetnik, kot poroča ameriški medij People, pa je 40-letni igralec zahtevo za ločitev vložil 10. avgusta na okrožnem sodišču Putnam v New Yorku.

Kaj je razlog za ločitev, še ni znano, kar niti ne preseneča, saj je par znan po tem, da svojo zasebnost vedno skriva pred mediji. Modrooka igralka, ki je zaslovela z vlogo Rory Gilmore v seriji 'Midve z mamo', je Vincenta spoznala na snemanju serije 'Mad Men' leta 2012, leta 2014 pa sta se poročila. Jeseni 2015 sta postala starša sina, a imena otroka nista nikoli razkrila javnosti.

V prejšnjem intervjuju je igralec razkril, da mu je najbolj pomembno, da ohrani svojo zasebnost. Mimogrede, Alexis dobro poznajo tudi oboževalci odmevne serije 'The Handmaid's Tale', kjer igra Emily, vlogo, za katero je prejela tudi nagrado emmy.

Se spomnite 'Rory Gilmore'? Danes je stara 40 let
Preberi še
Se spomnite 'Rory Gilmore'? Danes je stara 40 let
Alexis Bledel
Alexis BledelFOTO: AP

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399