Zadovoljna.si
Slovenija ima talent 2018

Novice

Dobitnik zlatega gumba močno poškodovan v požaru, ki mu je vzel vse

M. A.
04. 01. 2021 09.38
0

Pred kratkim sta minili dve leti, odkar sta Ronja Štrukelj Kreč in njen oče Anže Kreč s svojo točko plesa na svili v šovu Slovenija ima talent tako navdušila občinstvo in žirante, da jima je Ana Klašnja podarila celo svoj zlati gumb. A življenje je včasih neizprosno in tako se je izkazalo, da je bil prav Anže močno poškodovan v požaru, ki je pred dnevi zajel lopo na Rakitni.

Že pred dnevi smo poročali o požaru na Rakitni, v katerem je 41-letnik utrpel hude poškodbe, zdaj pa so iz Mini teatra sporočili, da se je poškodoval njihov prijatelj in sodelavec Anže Kreč, ki ga je širna Slovenija pred dvema letoma spoznala v šovu Slovenija ima talent, kjer sta si s hčerko Ronjo prislužila tudi zlati gumb. Kreč se je kar nekaj dni boril za življenje, a je zdaj to bitko že dobil, še vseeno pa je pred njim dolgo okrevanje, medtem ko je njegova družina izgubila vse imetje.

Anže in Ronja sta pred dvema letoma navdušila v šesti sezoni šova Slovenija ima talent.
Anže in Ronja sta pred dvema letoma navdušila v šesti sezoni šova Slovenija ima talent.FOTO: POP TV

Policija sicer še vedno ugotavlja, kaj se je tistega usodnega dne dogajalo, po prvih podatkih pa je zagorelo v lopi ob hiši, v kateri je bil Anže, ogenj pa se je nato razširil še na leseno hišo. Oba objekta sta pogorela in nastala je večja materialna škoda, ki jo ocenjujejo na približno 50.000 evrov. 

Tragedija, ki bi bila lahko še veliko hujša, se je zgodila tik pred božičnimi prazniki, Anžetovi družini pa je vzela vse, zato so pri Mini teatru odprli poseben račun, na katerem zbirajo prostovoljne prispevke. Zbiranje prispevkov je prevzela Zveza prijateljev mladine Slovenije. Ob tem poudarjajo, da je družini v požaru zgorelo čisto vse, zato sprejemajo tudi materialne prispevke. Vsi, ki želite pomagati Anžetu in njegovi družini, lahko denarno pomoč nakažete na:

TRR: SI56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)

sklic na številko: 00 07-245008-14

koda namen: CHAR

namen nakazila: za družino KREČ

prejemnik:

Zveza prijateljev mladine Slovenije (ZPMS)

Dimičeva 9

1000 Ljubljana

Vsi, ki pa bi prinesli kakšne materialne dobrine, se lahko posvetujete z Uršo po telefonu številka 041 370 739 ali z Alenko 041 819 359, stvari pa lahko po predhodnem obvestilu prinesete tudi v ljubljanski Mini teater.

Anže je bil v nesreči, ki se je zgodila tik pred božičnimi prazniki, močno opečen.
Anže je bil v nesreči, ki se je zgodila tik pred božičnimi prazniki, močno opečen.FOTO: POP TV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375